Ψάχνεται και αποφασίζει

Θολό παραμένει το μέλλον του Μίτσελ στον Ολυμπιακό, παρότι έως τώρα δεν επιβεβαιώνεται από πλευράς του συλλόγου η έντονη φημολογία που υπάρχει από την Κυριακή πως θα υπάρξει άμεσα αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Όλα δείχνουν όμως ότι το διαζύγιο είναι βέβαιο παρότι δεν είναι εύκολη και η οριστική απόφαση αντικατάστασής του μεσούσης της περιόδου.

Τις τελευταίες ώρες έχουν υπάρξει πληροφορίες περί αναζήτησης ξένου προπονητή από πλευράς Ολυμπιακού, ώστε να βρεθεί η κατάλληλη επιλογή για να προχωρήσει η αντικατάσταση του Μίτσελ. Κι ότι έχουν ήδη προταθεί διάφορα ονόματα από μάνατζερ που έχουν συνεργασία με τον σύλλογο.

Προς το παρόν από τον Ολυμπιακό λέγεται ότι δεν υπάρχει θέμα προπονητή, αλλά οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν άμεσα. Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να ζυγίζει την κατάσταση και να παίρνει την οριστική απόφαση, εφόσον έχει και στα χέρια του κάποια επιλογή που θα θεωρηθεί αξιόπιστη και ικανή να φέρει άμεσα αποτελέσματα στο ποιοτικό κομμάτι του παιχνιδιού της ομάδας, αλλά και οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην επίτευξη των στόχων του στη διάρκεια της σεζόν.

Πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να βρει άμεσα την κατάλληλη λύση και να μπορέσει η ομάδα να πάει με νέο ξένο τεχνικό στο ματς της Κυριακής με την Ξάνθη.

Σχετικά άρθρα