Προληπτικά εκτός ο Αθανασιάδης

Την μίνι προετοιμασία τους για το ματς Κυπέλλου κόντρα στην Κέρκυρα (7/1, 17:15) ξεκίνησαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Πριν από την έναρξη της σημερινής προπόνησης στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Στέφανος Αθανασιάδης, Εργκούς Κάτσε, Γιάννης Σκόνδρας, Στέλιος Κίτσιου και Ράζβαν Ρατς υποβλήθηκαν σε αιματολογικό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί το επίπεδο καταπόνησής τους από τους αγώνες και να διαμορφωθεί αντίστοιχα η εκγύμνασή τους.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος έχει ένα αιμάτωμα στον τετρακέφαλο από χτύπημα που δέχτηκε στην αναμέτρηση του Σαββάτου, αισθανόταν ενοχλήσεις και προληπτικά έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία ενώ ο Αλέξανδρος Τζιόλης συνέχισε ατομικό πρόγραμμα όπως και ο Δεληγιαννίδης . Πρόγραμμα επανένταξης ακολούθησε ο Γιώργος Κατσικάς και ο Παναγιώτης Γλύκος θεραπεία.

Το πρόγραμμα των “ασπρόμαυρων” περιελάμβανε τακτική με ασκήσεις και παιχνίδι σε μικρό χώρο ενώ οι βασικοί στον αγώνα με τον Πανιώνιο ακολούθησαν πιο χαλαρό πρόγραμμα αποφόρτισης.

Εξάλλου, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, θα εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου. Τέλος, εκδόθηκε το δελτίο του Σωτήρη Παπαγιαννόπουλου, αλλά ο 24χρονος αμυντικός “κουβαλάει” τιμωρία από τη Σουηδία λόγω αποβολής στο τελευταίο του ματς με την Ασίρισκα.

Η προετοιμασία του “Δικεφάλου” θα συνεχιστεί το πρωί (12:30) της Τρίτης στην Τούμπα και εν συνεχεία η αποστολή θα αναχωρήσει για την Κέρκυρα ενόψει του αγώνα για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου.

Σχετικά άρθρα