Μαυροειδής: «Θα επιστρέψει στις νίκες η Κηφισιά»

«Στο τέλος θα γίνει το… ταμείο», τονίζει στο www.esake.gr ο Δημήτρης Μαυροειδής, MVP της 6ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, που ολοκληρώθηκε χθες (4/1) με την εντός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού.

Ο 30χρόνος σέντερ συγκέντρωσε 34 βαθμούς στο ράνκινγκ, τους περισσότερους από κάθε άλλο παίκτη στην 6η αγωνιστική, με την πολύ καλή εμφάνιση του (15 πόντοι με 5/8 βολές, 5/7 δίποντα, 13 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κόψιμο, 3 κλεψίματα και 1 λάθος σε 31’ συμμετοχής) στην νίκη της ΑΕΝΚ Δημουλάς στην Ρόδο επί του Κολοσσού H Hotels (73-64).

Ο Μαυροειδής χαρακτηρίζει σημαντική την επιβράβευση της καλής απόδοσης του όταν συνδυάζεται με την νίκη της ομάδας του, αναφέρεται στην κατάσταση του μετά τις ατυχίες που είχε, αισιοδοξεί ότι η Κηφισιά με το νέο έτος θα επιστρέψει στις νίκες και επισημαίνει ότι: «Στόχος μας είναι να δουλεύουμε σκληρά, να παίζουμε ωραίο μπάσκετ, να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά να κάνουμε τις νίκες που πρέπει και στο τέλος να κάνουμε ταμείο».

– Έστω και με καθυστέρηση αναδείχθηκες MVP της 6ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Τι σημαίνει για σένα;

«Είναι πολύ σημαντικό να επιβραβεύεται η απόδοση σου ειδικά όταν η καλή εμφάνιση συνδυάζεται με νίκη της ομάδας σου. Πάει πολύς καιρός από τότε βέβαια αλλά είχαμε κάνει ένα πολύ μεγάλο διπλό στη Ρόδο και είχα παρά πολύ καλή εμφάνιση κάτι στο οποίο με είχαν βοηθήσει σημαντικά και οι συμπαίκτες μου». 

– Σε τι κατάσταση βρίσκεσαι μετά τον τραυματισμό σου;

«Σε ότι αφορά τον μεγάλο τραυματισμό μου που με είχε κρατήσει πολύ καιρό έξω, δεν έχω πλέον καμία ενόχληση και αποτελεί παρελθόν για μένα. Αναφορικά με το διάστρεμμα που με ταλαιπώρησε πρόσφατα νιώθω ήδη πολύ καλύτερα βέβαια θέλω λιγη δουλειά ακόμα, αλλά νομίζω πως θα είμαι στο 100% στο ματς με τον Κόροιβο». 

– Τον Δεκέμβριο η ΑΕΝΚ Δημουλάς γνώρισε τέσσερις σερί ήττες. Τι πρέπει να κάνει για να επιστρέψει στις νίκες;

«Ναι πράγματι είχαμε ένα πολύ κακό μήνα το Δεκεμβριο, όμως δεν μας βοήθησε και λίγο η τύχη καθώς αν εξαιρέσεις το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ όλα τα αλλά τα χάσαμε στον πόντο. Η τύχη πάντα χρειάζεται στο μπάσκετ όπως και η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο και πολλές φορές χρειάζεσαι μια νίκη για να σε ανεβάσει. Πιστεύω πως με τη νέα χρονιά θα επιστρέψουμε στις επιτυχίες».

– Άλλαξαν τους στόχους της ομάδας τα τελευταία αποτελέσματα;

«Δεν είχαμε θέσει κάποιο συγκεκριμένο στόχο. Θέλαμε να πλασαριστούμε ψηλά και να έχουμε μια ανάλογη με την περσινή χρονιά. Στόχος μας είναι να δουλεύουμε σκληρά, να παίζουμε ωραίο μπάσκετ, να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά να κάνουμε τις νίκες που πρέπει και στο τέλος να κάνουμε ταμείο».

Σχετικά άρθρα