Παρελθόν και ο Πουγιόλ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα, αφού μετά τον Άντονι Θουμπιθαρέτα παρελθόν αποτελεί και ο Κάρλες Πουγιόλ . Μετά το «διαζύγιο» με τον πρώην τερματοφύλακα, ο οποίος ήταν αθλητικός διευθυντής, έπαιζε… πολύ το όνομα του Πουγιόλ γι’ αυτή την θέση. Μόνο που ο πρώην αμυντικός των «μπλαουγκράνα» ανακοίνωσε ότι παραιτήθηκε από βοηθός αθλητικού διευθυντή και αποχαιρέτισε-προσωρινά-τους οπαδούς της «Μπάρτσα».

Αυτό ανακοίνωσε ο Κάρλες Πουγιόλ, ο οποίος την Δευτέρα, περίπου μισή ώρα μετά την ανακοίνωση για το τέλος της συνεργασίας με τον Θουμπιθαρέτα, ανέβασε μια γραπτή δήλωση στο προφίλ που διατηρεί στο Facebook με την οποία έκανε γνωστή την απόφασή του να βάλει τέλος στη συνεργασία του με την ισπανική ομάδα.

Αναλυτικά ο Κάρλος Πουγιόλ αναφέρει:

«Με αυτή την δήλωση θα ήθελα να ανακοινώσω πως αποφάσισα να βάλω τέλος στην συνεργασία μου με την Μπαρτσελόνα . Αυτοί οι τρεισήμισι μήνες μου έδωσαν την ευκαιρία να δω την άλλη πλευρά της ομάδας. Έμαθα πολλά, είμαι ευγνώμων και τώρα θέλω να κερδίσω εμπειρίες και αλλού.

Θέλω να εξελιχθώ προσωπικά και επαγγελματικά και στο μέλλον ελπίζω να μπορέσω να επιστρέψω στο σπίτι μου και να ανταποδώσω όλα όσα μου έδωσε τα χρόνια αυτά.

Είμαι ευγνώμων στους εργαζόμενους, τους υπεύθυνους, τον πρόεδρο και όλους όσοι με εμπιστεύθηκαν και με βοήθησαν σε αυτή την καθόλου εύκολη αλλαγή. Και ειδικά στους οπαδούς, από τους οποίους ακόμη και ως παίκτης τους ένιωσα πολύ κοντά μου, και από την απόφασή του να σταματήσω το ποδόσφαιρο, τους ένιωσα ακόμη πιο κοντά.

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο «αντίο» σε όλους στην ομάδα αλλά η ζωή πάντα δεν είναι όπως την θες.

Ήμουν πολύ τυχερός που ήμουν αποδέκτης αυτής της αγάπης, έτσι το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σας πω ένα «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» και να ξέρετε ότι πάντα θα σας έχω στην καρδιά μου».

Σχετικά άρθρα