Ο Μέσι… ακολούθησε την Τσέλσι

Διαβάστε ακόμα:

Τέλος ο Θουμπιθαρέτα από τη «Μπάρτσα»

Θέμα… Μέσι έχει προκύψει στην Μπαρτσελόνα με τον ισπανικό Τύπο να… στέλνει τον διεθνή αστέρα στην Τσέλσι, μετά και την κίνησή του να ακολουθήσει τον επίσημο λογαριασμό της Τσέλσι στο «Instagram»! Την ίδια ώρα, έχουν… αυξηθεί και τα ρεπορτάζ που αναφέρουν πως ο «Λεό» έχει πρόβλημα με τον τεχνικό του Λουίς Ενρίκε.

Την Δευτέρα, μετά την αποχώρηση του Άντονι Θουμπιθαρέτα και του Κάρλες Πουγιόλ από την Μπαρτσελόνα, πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Λιονέλ Μέσι να βρίσκεται κοντά στην έξοδο από τους «μπλαουγκράνα», με προορισμό την Τσέλσι.

Λάδι… στη «φωτιά» έριξε και η κίνηση του 27άχρονου άσου να ακολουθήσει τον επίσημο λογαριασμό της Τσέλσι στο «Instagram (ακολουθεί μόνο την Μπαρτσελόνα, την Μάντσεστερ Σίτι και τώρα την Τσέλσι). Επίσης, στη συνέχεια έκανε το ίδιο και με μερικούς από τους ποδοσφαιριστές των «μπλε» όπως ο Σεσκ Φάμπρεγκας, ο Κουρτουά και ο Φιλίπε Λουίς.

Με βάση και τα σχετικά ρεπορτάζ, ο Λιονέλ Μέσι παρουσιάζεται ιδιαίτερα απογοητευμένος από την κατάσταση που επικρατεί τον τελευταίο καιρό στην ομάδα, με την ήττα από την Ρεάλ Σοσιεδάδ, ενώ εδώ και καιρό φέρεται δυσαρεστημένος και από την στάση της Μπαρτσελόνα στο θέμα που έχει προκύψει με την φοροδιαφυγή από τον ίδιο και τον πατέρα του.

Σχετικά άρθρα