Οβερ από την Ιταλία

101. ΕΜΠΟΛΙ-ΒΕΡΟΝΑ  ΟΒΕΡ 1.80

Η πρόταση του όβερ πρωτίστως είναι ελκυστική λόγω της υψηλής απόδοσης και βέβαια προκύπτει κυρίως από τις πενιχρές επιδόσεις στον ανασταλτικό τομέα των φιλοξενούμενων. Η Βερόνα είναι ομάδα που έχει πολλά αμυντικά ζητήματα τα οποία δεν μπορεί να επιλύσει στο χρονικό διάστημα της διακοπής. Με δεδομένο ότι οι γηπεδούχοι δείχνουν να είναι σε καλή κατάσταση το πιθανότερο σενάριο φέρνει μεγάλο σκορ κάτι που συνηθίζουν οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι προέρχονται έξι όβερ στα επτά τελευταία ματς πρωταθλήματος. Οβερ που συνήθως προκύπτουν από την άμυνα “παιδική χαρά” που παρουσιάζουν εσχάτως. Εναλλακτικά υπάρχει η πρόταση του goal που δίνει απόδοση 1.60. 

103. ΜΙΛΑΝ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ ΟΒΕΡ 1.75
 

Είναι καιρός μετά από επτά διαδοχικά under στην έδρα της να φέρει ένα μεγάλο σκορ η γηπεδούχος. Το… κυνηγάει καιρό τώρα αλλά σταματάει μονίμως στα δύο γκολ. Σήμερα ο αντίπαλος ενδείκνυται καθώς η Σασουόλο είναι από τις ομάδες που δεν φοβούνται να παίξουν επιθετικά με τις παραδοσιακά μεγάλες δυνάμεις της Ιταλίας. Πριν από λίγο καιρό άλλωστε κατάφερε να προηγηθεί 2-0 στο Ολύμπικο και τελικά να πάρει 2-2 από την πανίσχυρη Ρόμα .Τα τέσσερα από τα έξι τελευταία εκτός έδρας ματς που έδωσε η ομάδα του Ντι Φραντσέσκο είχαν από τρία γκολ και πάνω. Πέρσι στα δύο μεταξύ τους σημειώθηκαν στο σύνολο 10 γκολ!

108. ΤΣΕΖΕΝΑ-ΝΑΠΟΛΙ ΟΒΕΡ 1.60

Χωρίς νίκη από την πρεμιέρα οι γηπεδούχοι δεν πρόκειται να αντιστρέψουν το κακό κλίμα και την προοπτική που τους φέρνει στην Serie B. Δεν είναι τόσο ότι απέχουν έξι βαθμούς από την γραννή του υποβιβασμού αλλά ότι δεν μπορούν να εμφανιστούν ανταγωνιστικοί ακόμη και με ομάδες από τα χαμηλά στρώματα της κατάταξης. Η άμυνα της γηπεδούχου είναι σε κακά χάλια άλλωστε δέχεται γκολ σε κάθε αγώνα. Η Νάπολι με το ηθικό ψηλά έπειτα από την επικράτηση κόντρα στη Γιουβέντους για το Σούπερ Καπ θα ψάξει μόνο τη νίκη σε μια έδρα όπου πετυχαίνει νίκες και μάλιστα με ευρύ σκορ. Μετά τη χθεσινή επικράτηση της Λάτσιο κόντρα στη Σαμπντόρια θέλει το τρίποντο για να την πιάσει στην τρίτη θέση του πίνακα όπου οδηγεί στα προκριματικά του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχετικά άρθρα