Έκοψε την πίτα του ο ΠΑΣ

Μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Σταύρος Τσουκαλάς ήταν ο τυχερός της βραδιάς εφόσον σε αυτόν έτυχε το φλουρί της πίτας. 

Το παρόν  έδωσαν  τα μέλη του Δ.Σ της ΠΑΕ με επικεφαλής τον πρόεδρο κο Γιώργο Χριστοβασίλη,  ο προπονητής Γιάννης Πετράκης με τους συνεργάτες του Γιώργο Γεωργουλόπουλο, Βασίλη Αλεξίου και Χρήστο Τσελιόπουλο, ο Δντης του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρης  Νιαρχάκος,  οι ποδοσφαιριστές και οι εργαζόμενοι του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο υπεύθυνος υποδομών Γιώργος Ιωάννου, ο υπεύθυνος ασφαλείας Φώντας Βρόζγος,  οι ομάδες Κ15, Κ17, Κ20 με τους προπονητές τους Γιώργο Οικονόμου, Βασίλη Αγγέλη, Γιάννη Τάτση και τους Γενικούς Αρχηγούς Τάσο Λάγγα, Γιάννη Δεβελέγγα και Σωτήρη Ντούσκο αντίστοιχα, παράγοντες και προπονητές ,του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, με επικεφαλής τον Δντή Δημήτρη Στούκα, και των συνεργαζόμενων ακαδημιών, Ατρόμητου , με επικεφαλής τον Εδουάρδο Κοντογιωργάκη και Ελπίδων Ιωαννίνων με επικεφαλής τον Κώστα Νάτση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, οι βουλευτές του Νομού Κώστας Τασούλας και Σταύρος Καλογιάννης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ Κώστας  Βρακάς,  ο γραμματέας της Λάζαρος Κιτσάκης , και το μέλος του Δ.Σ. Νίκος Μπαράτσας, ο πρόεδρος των βετεράνων ποδοσφαιριστών  του ΠΑΣ Γιάννινα Θανάσης Χαρίσης, ο πρόεδρος των προπονητών Ιωαννίνων Θανάσης Γιωτίτσας,,  ο επιχειρηματίας   Νίκος Χήτος,  ο Δντης της Τράπεζας Ηπείρου  Βασίλης Τσουκανέλης  με το μέλος του Δ.Σ.  Γιώργο Γιαννάκη,  ο  αστυνομικός  διευθυντής  Ιωαννίνων  Ανδρέας  Παμπικιώτης  και εκπρόσωποι των χορηγών εταιρειών Cyta, Forthnet,Κάυσιμα Μπαράτσας, Ζαχαροπλαστεία Μάντζιος και ΚΤΕΟ Παπαδόπουλος, εκπρόσωποι της Λέσχης  Blue Vayeros με επικεφαλής τον πρόεδρο Χριστόδουλο Θεοδωρίκα,  και εκπρόσωποι από τα Μ.Μ.Ε. της πόλης. Την εκδήλωση παρουσίασε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Αλέκος Καρύτσας

 

Σχετικά άρθρα