«Μέσα» ο Μακ!

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς Κυπέλλου (7/1) κόντρα στην Κέρκυρα . Για περίπου 1,5 ώρα οι ποδοσφαιριστές του “Δικεφάλου” δούλεψαν σε τεχνική και τακτική, με το τελευταίο μέρος του προγράμματος να αφιερώνεται σε οικογενειακό δίτερμα. Ο Γιώργος Κατσικάς ακολούθησε μέρος της προπόνησης με μπάλα και τις επόμενες μέρες σταδιακά θα επιστρέψει σε πλήρεις ρυθμούς προπόνησης. Οι Αλέξανδρος Τζιόλης, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης συνέχισαν ειδικό ατομικό πρόγραμμα και ο Παναγιώτης Γλύκος θεραπεία στο γυμναστήριο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Αγγελος Αναστασιάδης ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στο νησί των Φαιάκων και στην οποία συμμετέχει ο Ρόμπερτ Μακ για πρώτη φορά μετά από τον αγώνα με τη Skoda Ξάνθη. Στους “εκλεκτούς” του τεχνικού του ΠΑΟΚ είναι και ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος με τους ανθρώπους του “Δικεφάλου” να περιμένουν το πρωί της Τετάρτης (07.01) απάντηση από την ομοσπονδία της Σουηδίας για την ποινή του λόγω αποβολής στο τελευταίο ματς με την Ασίρισκα.

Η αποστολή: Ιτάνζ, Γιακουμής, Κωνσταντινίδης, Πούγγουρας, Σκόνδρας, Ποζατζίδης, Βίτορ, Τζανδάρης, Κάτσε, Μαντούρο, Σαββίδης, Περέιρα, Ρατς, Κίτσιου, Μακ, Γκολάσα, Πόζογλου, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Κουλούρης, Παπαγιαννόπουλος.

Σχετικά άρθρα