Μια υπέροχη σχέση…

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι μέσα στην ομάδα και ξέρει καλύτερα από τον καθένα εάν έπρεπε να διώξει τώρα τον Μίτσελ ή όχι. 
 
Η απόφασή του ήταν γενναία, ειδικά από τη στιγμή που η πλειονότητα των φίλων του Ολυμπιακού επιθυμούσε την παραμονή του Ισπανού. 
 
Προφανώς κι ο ίδιος ο Μαρινάκης ήθελε τον Μίτσελ, τον είχε στηρίξει με κάθε τρόπο και σε άλλες πιο δύσκολες φάσεις της συνεργασίας τους.
 
Προφανώς έφτασε στο σημείο να είναι βέβαιος ότι με τον Μίτσελ ο Ολυμπιακός θα είχε περισσότερα προβλήματα στη συνέχεια, παρά κέρδη. 
 
Όλα τ΄άλλα είναι λόγια. 
 
Η πορεία θα δείξει εάν αυτή απόφαση αποδειχτεί σωστή ή όχι.
 
Από κει και πέρα, αυτό που μπορεί να πει κανείς με σιγουριά είναι ότι ο Ολυμπιακός πήρε πολλά από τον Μίτσελ και ο Μίτσελ από τον Ολυμπιακό.
 
Το μεγάλο κέρδος του Ολυμπιακού ήταν το κύρος του προπονητή του. Προσωπικά δεν θα ξεχάσω ποτέ το δέος που ένιωθαν οι ξένοι δημοσιογράφοι όταν έμπαινε ο Μίτσελ στα γήπεδα του Τσάμπιονς Λιγκ, στις συνεντεύξεις Τύπου. Μεγάλωνε τον σύλλογο εκεί ο Ισπανός. 
 
Το μεγάλο κέρδος του Μίτσελ είναι ότι μέσω του Ολυμπιακού ανέβασε τις προπονητικές μετοχές του, πήρε τίτλους και έκανε ευρωπαϊκές διακρίσεις. Στις προηγούμενες ομάδες που ήταν κόουτς δεν είχε τέτοια. 
 
Όπως σε κάθε δύσκολη απόφαση, υπάρχουν αντιδράσεις, αντίθετες απόψεις, διχογνωμίες. 
 
Αυτό που θα μείνει σε βάθος χρόνου ήταν ότι η σχέση Ολυμπιακού-Μίτσελ ήταν μια υπέροχη σχέση.
 
Κι όπως όταν τελειώνει κάθε υπέροχη σχέση, πρέπει να την αναπολείς με νοσταλγία και γλυκά συναισθήματα, αλλά να κοιτάς μπροστά…

Σχετικά άρθρα