Εκφράζουν αισιοδοξία για Νομπόα

Η προοπτική απόκτησης του Κριστιάν Νομπόα, εξιτάρει τον φίλαθλο κόσμο του ΠΑΟΚ. Και δικαιολογημένα. Ο διεθνής μέσος από το Εκουαδόρ, θεωρείται ένα από τα «βαριά» ονόματα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και ένας παίκτης που μπορεί να προσθέσει ποιότητα και να κάνει την διαφορά στον ΠΑΟΚ. Χθες οι εκπρόσωποι του Δικεφάλου του Βορρά, όταν ρωτήθηκαν σχετικά για το θέμα, έλεγαν πως γίνονται συζητήσεις και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Έλεγαν ακόμη πως υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον εκπρόσωπο του Νομπόα, περιμένουν όμως να μπουν και οι υπογραφές στο σχετικό συμβόλαιο συνεργασίας.

Ουσιαστικά, εφόσον επικυρωθεί στην πράξη η προφορική συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Νομπόα, ο 29χρονος διεθνής μέσος από το Εκουαδόρ θα εισπράξει περισσότερα από 1,5 εκατομμύριο ευρώ για κάθε έτος συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ. Μιλάμε για εξωπραγματικά «νούμερα» με βάση και τα συμβόλαια που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην ομάδα. Όμως, η αξία του Νομπόα είναι δεδομένη, κανείς δεν μπορεί να την αμφισβητήσει και ο έμπειρος μέσος είναι αυτός που μπορεί να σηκώσει στις πλάτες του τον ΠΑΟΚ και να δώσει τις απαραίτητες λύσεις που θέλει ο Αγγελος Αναστασιάδης .

Στον ΠΑΟΚ εκφράζουν αισιοδοξία για τον Νομπόα και προϊδεάζουν για τις θετικές εξελίξεις τις αμέσως προσεχείς ώρες.
Μάλιστα τις διαπραγματεύσεις κάνει ο Ζησης Βρύζας που δεν ακολούθησε την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα για τον σημερινό αγώνα κυπέλλου, αλλά παρέμεινε στην Θεσσαλονίκη για να προχωρήσει όλες τις βασικές μεταγραφικές υποθέσεις.

Σχετικά άρθρα