Η 12η αγωνιστική της Volley League έρχεται στα κανάλια Novasports

Σάββατο, 10/1, 19:00 Παμβοχαϊκός – Ολυμπιακός, Novasports 3

Δευτέρα 12/1, 19:00 Φοίνικας Σύρου – ΠΑΟΚ, Novasports 3

 

Οι έξοδοι των πρωτοπόρων της Volley League, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ σε Βραχάτι και Σύρο, είναι μόνο στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το Σάββατο 10 Ιανουαρίου και τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση, τους αγώνες Παμβοχαϊκός – Ολυμπιακός και Φοίνικας Σύρου – ΠΑΟΚ, για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League.

 

H αρχή γίνεται το Σάββατο 10 Ιανουαρίου στις 19:00, με τη ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από το Novasports 3, του αγώνα Παμβοχαϊκός – Ολυμπιακός. Στην περιγραφή θα είναι ο Παντελής Λώλης και στο ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο ο Τάσος Μπαϊρακτάρης. Επίσης, τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου στις 19:00, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα παρακολουθήσουν από το Novasports 3, τον αγώνα Φοίνικας ΣύρουΠΑΟΚ, σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Δημήτρη Ζολώτα.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων

 

Σάββατο 10 Ιανουαρίου

19:00 Παμβοχαϊκός – Ολυμπιακός σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Τάσου Μπαϊρακτάρη από το Novasports 3 και από το Web TV του Novasports.gr

 

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου

19:00 Φοίνικας ΣύρουΠΑΟΚ σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Δημήτρη Ζολώτα από το Novasports 3

 

Σχετικά άρθρα