Αρίνα: «Ο Τζέραρντ έρχεται στους Γκάλαξι»!

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Στίβεν Τζέραρντ να συνεχίζει την καριέρα του στο MLS και στους Γκάλαξι επιβεβαίωσε ο προπονητής των Λος Άντζελες Μπρους Αρίνα.

Ο Αμερικανός τεχνικός τόνισε πως ο αρχηγός της Λίβερπουλ θα μετακομίσει το καλοκαίρι στους πρωταθλητές Αμερικής, όταν και θα είναι ελεύθερος από το συμβόλαιο του με τους «κόκκινους».

«Ο Τζέραρντ έρχεται τον Ιούλιο και μέχρι τότε θα έχουμε ένα πλάνο. Είναι ένας ποιοτικός παίκτης. Δεν με ανησυχεί το πώς θα κολλήσει με την ομάδα μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ομάδας, Μπρους Αρίνα.

Ο Στίβεν Τζέραρντ σε τηλεφωνική επικοινωνία με τους «LA Times» δήλωσε άλλωστε: «Η ώρα είναι σωστή για μια αλλαγή για εμένα και την οικογένεια μου, για μια νέα πρόκληση. Είμαι εδώ καιρό. Έχω δώσει πολλά σε αυτόν τον σύλλογο. Αλλά τώρα νιώθω ότι είναι η ώρα για ένα διάλειμμα και να δοκιμάσω κάτι νέο».

Να θυμίσουμε ότι ο Άγγλος άσος την Παρασκευή ανακοίνωσε την απόφαση του να αποχωρήσει από την Λίβερπουλ ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, και στην συνέχεια γράφτηκε ότι πάει στην Αμερική, με το EPSN να αναφέρει πως οι Λ.Α. Γκάλαξι είναι το φαβορί για να συνεχίσει την καριέρα. Κάτι που τελικά επιβεβαιώθηκε από τον προπονητή του αμερικανικού συλλόγου…

Σχετικά άρθρα