Διαμαρτυρία και σιωπή από Ολυμπιακό

 
 Με εντολή της διοίκησης του Ολυμπιακού δεν υπήρξε καμία δήλωση από τον Νικοπολίδη και τους παίκτες μετά το ματς με τον Φωστήρα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την τηλεοπτική μετάδοση και τον σχολιασμό από το κανάλι που έκανε την παραγωγή.
 
Μάλιστα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός υπήρξε συγκεκριμένη επίσημη τοποθέτηση το βράδυ της Τετάρτης:
 
«ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΩΣΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΑΪ
 
Η συνεργασία και η συστέγαση με τον ΣΚΑΪ, έχει προκαλέσει τύφλωση  στους σπίκερ του ΟΤΕ TV.
 
Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι ο κ. Σπυρόπουλος, μέλος της παρέας των εχθρών του ελληνικού ποδοσφαίρου, είχε μόνο ειρωνικά σχόλια για τους παίκτες του Ολυμπιακού και τις προσπάθειές τους και φυσικά δεν είδε ούτε πέναλτι, ούτε γκολ του Ολυμπιακού σε φάση που η μπάλα πέρασε καταφανέστατα τη γραμμή! Δεν είναι τυχαίο το ότι είχε διαρκώς απαξιωτικά σχόλια μόνο για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και για τον διαιτητή, όταν τα σφυρίγματα ήταν υπέρ του Ολυμπιακού.
 
Ούτε είναι η πρώτη φορά που οι δημοσιογράφοι του ΟΤΕ TV που αμείβονται από τον ΣΚΑΪ αντιμετωπίζουν ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού με τέτοιο τρόπο. Φανταζόμαστε λοιπόν τι θα συμβαίνει με τους κυρίους αυτούς σε πιο σημαντικές αναμετρήσεις.
 
Αν η διοίκηση του ΟΤΕ νομίζει ότι την ικανοποιούν περιγραφές βγαλμένες από τους ορόφους του ΣΚΑΪ θα πρέπει να αναθεωρήσει, τουλάχιστον για τα παιχνίδια του Ολυμπιακού.
 
Εκτός αν έχει ταχθεί στο πλευρό του ΣΚΑΪ στην προσπάθεια που κάνει το συγκεκριμένο κανάλι να κατασυκοφαντήσει διεθνώς το ελληνικό ποδόσφαιρο.
 
Ο κύριος Τσαμάζ (πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος του ομίλου ΟΤΕ), αλήθεια, αισθάνεται υπερήφανος για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν το ποδόσφαιρο σχολιαστές τέτοιου τύπου και πως θα απολογηθεί για αυτή τη συμπεριφορά τους στους μετόχους της εταιρείας του που έχουν επενδύσει εκατομμύρια στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος και συνολικότερα στο ποδόσφαιρο;»

Σχετικά άρθρα