Με Νίνη, Κότσαρη και αλλαγές στα Χανιά

Οι δύο νίκες του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού Βόλου και του Παναιτωλικού στον 8ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή της ομάδας Γιάννη Αναστασίου να ξεκουράσει βασικούς παίκτες ενόψει των τριών συνεχόμενων αγώνων για το πρωτάθλημα (Εργοτέλης, Λεβαδειακός, Πανιώνιος) σε διάστημα εφτά ημερών αλλά και να πειραματιστεί κατά την τρίτη και τελευταία αγωνιστική απέναντι στα Χανιά (19.30). 

Το Τριφύλλι έχοντας ήδη εξασφαλίσει μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού θα παραταχθεί με πολλές αλλαγές συγκριτικά με το τελευταίο παιχνίδι εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα. Ωστόσο, αναμφίβολα το γεγονός του αγώνα αφορά την επιστροφή του Σωτήρη Νίνη, ο οποίος θα ντεμπουτάρει με τα πράσινα έπειτα από οχτώ μήνες αγωνιστικής  απραξίας και μια οχταετία μετά το πρώτο του επαγγελματικό παιχνίδι με τον ΠΑΟ κόντρα στο Αιγάλεω τον Ιανουάριο του 2007. 

Ο Αναστασίου άφησε εκτός αποστολής τους Στιλ, Ζέκα, Ατζαγκούν και Μπέργκ που αγωνίστηκαν στα Γιάννενα, όπως επίσης και τους Σίλντενφελντ (για δεύτερη συνεχόμενη φορά δίχως να υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα), Μέντες, Πέτριτς, Μπερίσα και Αναγνωστόπουλο. 

Αντιθέτως, στην 19μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν, πέραν του νεαρού Σταματάκη και ο 19χρονος αμυντικός μέσος Πασχάλης Στάικος, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες και θεωρείται σπουδαίο ταλέντο αλλά λόγω ενός προβλήματος υγείας λίγο έλειψε να σταματήσει το ποδόσφαιρο ! Επίσης έπειτα από αρκετές ημέρες επανήλθε σε αποστολή αγώνα και ο Μπαϊράμι, ο οποίος θα πάρει φανέλα βασικού. 

Ο Γιάννης Αναστασίου προτίθεται άλλωστε να κάνει πολλές αλλαγές. Μάλιστα σκέφτεται να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά τον 19χρονο ταλαντούχο γκολκίπερ Κώστα Κότσαρη, αλλά και τους Σπυρόπουλο, Νάνο, Δώνη και Κουτρουμπή.

Αναλυτικά τη 19άδα απαρτίζουν οι: Κοτσόλης, Κότσαρης, Σπυρόπουλος, Μπούρμπος, Χουχούμης, Νάνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Λαγός, Δώνης, Σταματάκης, Στάικος, Μπούι, Μπαϊράμι, Ντίνας, Νίνης, Καρέλης και Κλωναρίδης.

Σχετικά άρθρα