Ανακάλεσε και απαλλάχτηκε ο Αγγελόπουλος

Στις 23/12 ο Γιώργος  Αγγελόπουλος  βρέθηκε ενώπιον του αθλητικού δικαστή ανακαλώντας τις δηλώσεις που είχε κάνει εναντίον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην «media day» του Ολυμπιακού εν όψει της έναρξης της Ευρωλίγκας της φετινής σεζόν, σε συμμόρφωση πρόσφατης απόφαση του ΜΔΟ.

Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή: «Στις 23-12-2014 προσήλθε ενώπιον του παρόντος ΜΔΟ, ο Γεώργιος Αγγελόπουλος και παρέδωσε στο ΜΔΟ την με αριθμό πρωτ. 187/23/12/2014 ενυπόγραφη δήλωση ανάκλησης», επί των 1) «Επίσης καλό είναι ό,τι θέλει, να μην πηγαίνει στις φυσούνες με μπράβους. Να έλθει εδώ, στο φως της ημέρας να μιλήσουμε σαν άντρες. Μην κυνηγάει ανθρώπους, στελέχη του Ολυμπιακού με μπράβους», 2) “Ούτε πρωτάθλημα με αλητεία θέλουμε. Δηλαδή, θέλουν οι παίκτες, οι πρωταγωνιστές και οι προπονητές, πρωτάθλημα με αλητεία; Πιστεύετε τα παιδιά εδώ πίσω θέλουν να πηγαίνουν τρεις μπράβοι να κυνηγάνε το Σχινά μαζί με τον Γιαννακόπουλο; Τι θα γίνει αν βγάλω την “Κόκκινη” και κάθε μέρα βρίζω;» και 3) «Δεν υπάρχουν νόμοι στην Ελλάδα, είναι άλλο θέμα».

Απαλλάσσει:

α) Την Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για την πράξη της μη συμμόρφωσης του Ιδιοκτήτη της, Γεωργίου Αγγελόπουλου προς την υπ’ αριθ. 58/18-11-2014 απόφαση του παρόντος ΜΔΟ και

β) τον Γεώργιο Αγγελόπουλο, ιδιοκτήτη της Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για την πράξη της μη συμμόρφωσηςτου προς την ως άνω απόφαση”.

Σχετικά άρθρα