Νέλσον: «Καμία σχέση με τον πρώτο γύρο»

Οι πρωταθλητές Ελλάδας την Παρασκευή κοντράρονται με την Μπαρτσελόνα στην Βαρκελώνη για την 2η αγωνιστική του Top-16 της Ευρωλίγκας. Ο Παναθηναϊκός ζητάει την δεύτερη εκτός έδρας νίκη του στην φετινή διοργάνωση την ώρα που ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς έχει ως μοναδικό πρόβλημα την απουσία του εμπύρετου Νίκου Παππά.

Ο ΝτεΜάρκους Νέλσον κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Βαρκελώνη τόνισε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι για 40 λεπτά συγκεντρωμένος ώστε να πάρει τη νίκη.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο, σοβαρό και κρίσιμο παιχνίδι. Δεν έχει καμία σχέση με τα παιχνίδια που παίξαμε με τη Μπαρτσελόνα στον πρώτο γύρο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά καθώς πρόκειται για μια ιδιαίτερα ταλαντούχα ομάδα. Εμείς, από τη μεριά μας, θέλουμε να πάρουμε μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη και να συνεχίσουμε όπως ξεκινήσαμε κόντρα στη Μακάμπι», είπε αρχικά ο γκαρντ του Παναθηναϊκού

Για τα ατού της Μπαρτσελόνα: «Η Μπαρτσελόνα διαθέτει πολύ ταλέντο τόσο στην περιφέρεια, όσο και στη ρακέτα. Αυτό που πρέπει εμείς να προσέξουμε είναι η άμυνά μας. Δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να βρουν εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Για να γίνει αυτό πρέπει να ξεκινήσει από την επίθεσή μας και να έχουμε καλές επιστροφές».

Για την ήττα από τον ΠΑΟΚ: «Αυτό που έφταιξε στο ματς με τον ΠΑΟΚ είναι ότι του δώσαμε τη δυνατότητα να κάνει το παιχνίδι του ενώ δεν βγάλαμε καθόλου ενέργεια».

Σχετικά άρθρα