Πρώτη με Τερεζόπουλο στον Αστέρα

Στη σημερινή προπόνηση του Αστέρα ήταν για πρώτη φορά στο πλευρό του Στάικου Βεργέτη, ο νέος του συνεργάτης στο τεχνικό επιτελείο Δημήτρης Τερεζόπουλος. Περιθώρια για ξεκούραση δεν υπάρχουν, καθώς οι επίσημες υποχρεώσεις και τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα σε πρωτάθλημα και κύπελλο. 

Σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Αστέρα, με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Τύρναβο να κάνουν ενεργητική αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα υψηλής έντασης με ασκήσεις τακτικής στο γήπεδο και «οικογενειακό διπλό».

Ο Τορμένα ανέβασε ακόμα περισσότερους ρυθμούς στην προπόνηση, ακολουθώντας κανονικά το πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ ο Πάρα ακολούθησε μέρος της προπόνησης. Ο Κουρμπέλης, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

Το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα θα συνεχιστεί αύριο το απόγευμα και αμέσως μετά ο Στάικος Βεργέτης θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας για το Σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ.

Σχετικά άρθρα