«Η άμυνα που θέλω στο δεύτερο ημίχρονο»

«Στο δεύτερο μέρος η άμυνα μας έφθασε στα επίπεδα που θέλω», τόνισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά την επιβλητική νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ και έδωσε συγχαρητήρια στον Μπρεντ Πέτγουεϊ γιατί αγωνίστηκε με ένεση λόγω των ενοχλήσεων στην μέση του.

«Πετύχαμε άλλη μία νίκη στο Tοp 16, είναι σημαντική, όπως και όλες στην Ευρωλίγκα απέναντι σε μια ομάδα που έχει αποδείξει πως έχει ικανότητα με τη σκληράδα που διαθέτει να κερδίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο όταν βρεθεί σε καλή ημέρα», σχολίασε αρχικά ο κόουτς της ομάδας του Πειραιά και επισήμανε: «Εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι, η άμυνα μας έδωσε το ματς. Ειδικά στο δεύτερο μέρος η άμυνά μας έφθασε στα επίπεδα που θέλω και πιστεύω πως μπορούμε να παίζουμε. Με τέτοια άμυνα, σίγουρα, βρίσκεις ρυθμό και στην επίθεση . Αρχικά δεν ήμασταν τόσο αποδοτικοί, δεν διαβάσαμε καλά το ματς, αλλά ανεβάζοντας την απόδοσή μας στη δεύτερη περίοδο πήραμε διαφορά».

«Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί και πήραμε, τελικά, εύκολη νίκη», υπογράμμισε ο Σφαιρόπουλος και έσπευσε να χαμηλώσει τους τόνους: «Συγχαρητήρια στους παίκτες για την εμφάνιση, σήμερα απολαμβάνουμε τη νίκη, από αύριο όμως τα κεφάλια μέσα. Συνεχίζουμε τη δουλειά».

«Είχε τράβηγμα στο δικέφαλο, θα εκτιμήσουμε αύριο (9/1) την κατάστασή του», είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού για την κατάσταση του Οθέλο Χάντερ. «Το είχε από πριν, θα δούμε πώς θα είναι τώρα». «Επίσης, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Μπρεντ Πέτγουεϊ, έδειξε αυταπάρνηση», τόνισε ο Σφαιρόπουλος και εξήγησε: «Χθες (7/1) έκανε ένεση για να προπονηθεί και σήμερα (8/1) έπαιξε με ένεση».

Σχετικά άρθρα