«Διπλό» πρωτιάς στην Τρίπολη

Ξεκάθαρος είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ στο αποψινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης σε μία δύσκολη έδρα όπου ο Δικέφαλος τα τελευταία χρόνια δεν παίρνει θετικά αποτελέσματα.
Μόνο η νίκη, είναι στο μυαλό του Αγγελου Αναστασιάδη, των συνεργατών του και των παικτών για το σημερινό παιχνίδι. Θέλουν «διπλό» πρωτιάς για να παραμείνει η ομάδα στην πρώτη θέση και να μπορέσει να διαχειριστεί καλύτερη και την δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα.
Ο Αναστασιάδης μπορεί να μην φανέρωσε τα σχέδιά του για την ενδεκάδα στην τελευταία προπόνηση, σύμφωνα όμως με όλες τις ενδείξεις, αρκετοί από τους βασικούς θα επιστρέψουν στο σχήμα.
Εκτός είναι ο τιμωρημένος Κάτσε. Εξέτισε όμως την ποινή του ο Τζαβέλας και αναμένεται να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας, με τον Σκόνδρα να μετατίθεται στο δεξί άκρο.
Πως όμως αναμένεται να διαμορφωθεί η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ ; Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ή κάποιας αλλαγής της τελευταίας στιγμής, ο Ιτάνζ θα παίξει κάτω από τα δοκάρια.
Δεξιά στην άμυνα ο Σκόνδρας και αριστερά ο Ράτς. Το κεντρικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Βίτορ και Τζαβέλα.
Στα χάφ, ελλείψει Κάτσε, προορίζονται οι Μαντούρο, Γκολάσα και Τζανδάρης.
Στην επίθεση τέσσερις παίκτες, διεκδικούν τις τρείς θέσεις. Ο λόγος γίνεται για τους Αθανασιάδη, Περέιρα, Μάκ και Σαλπιγγίδη.
Θυμίζουμε πως στο προηγούμενο παιχνίδι κυπέλλου ο Αναστασιάδης είχε ξεκουράσει τους Σαλπιγγίδη, Περέιρα, Ράτς και Αθανασιάδη. Μόνο οι δύο τελευταίοι έπαιξαν στα τελευταία λεπτά του αγώνα. 

Σχετικά άρθρα