Με την… συνταγή του Παναθηναϊκού ο ΠΑΟΚ με ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ θέλει να παραμείνει αήττητος στην έδρα του αύριο (11/1, 17:00) απέναντι στην ΑΕΚ για την 12η αγωνιστική της Basket League και για να το επιτύχει δεν πρέπει να επιτρέψει στον αντίπαλο της να βρει ρυθμό, όπως επισήμανε ο Σούλης Μαρκόπουλος.
«Αντιμετωπίζουμε μετά από χρόνια την ΑΕΚ, που παρουσιάζεται πλέον με ένα πολύ διαφορετικό και εξαιρετικά δυνατό πρόσωπο», παρατήρησε ο προπονητής του «Δικέφαλου» και τόνισε: «Έχει γεμίσει εντυπωσιακά το ρόστερ της με παίκτες επιπέδου Ευρωλίγκα, που έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία και μπορούν να ανταποκριθούν στις συνθήκες κάθε αγώνα και σε οποιοδήποτε γήπεδο. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή από την πλευρά μας σε όλους τους τομείς τους παιχνιδιού, αλλά κυρίως να μην τους αφήσουμε να βρουν ρυθμό στο παιχνίδι τους στην επίθεση, εκεί όπου διαθέτουν παίκτες που έχουν μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα».
«Ο ρυθμός είναι από τα πλέον σημαντικά σημεία του αγώνα, θα είναι σημαντικό συνεπώς να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό στο παιχνίδι και να μην τους αφήσουμε να τρέξουν στο γήπεδο, αλλά και να παίξουμε σκληρή και αποτελεσματική άμυνα», επισήμανε ο Μαρκόπουλος και πρόσθεσε: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θα χρειαστεί προσήλωση από όλους μας για να πετύχουμε τον στόχο μας».
«Για να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη σημασία η νίκη επί του Παναθηναϊκού πρέπει να κερδίσουμε και την ΑΕΚ», υπογράμμισε ο Χρήστος Σαλούστρος, ο 25χρόνος φόργουορντ του ΠΑΟΚ, αναφερόμενος στην μεγάλη νίκη της ομάδας του την προηγούμενη αγωνιστική. «Ελπίζουμε ότι και την Κυριακή, όπως και στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι μας, θα έχουμε μία θερμή ατμόσφαιρα στο γήπεδο, με τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας να μας βοηθήσουν να κερδίσουμε».
«Η ΑΕΚ έχει αλλάξει πολύ από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και είναι πλέον μία πολύ δυνατή ομάδα, με πλήρες ρόστερ και φυσικά είμαστε προετοιμασμένοι για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι», σημείωσε ο Σαλούστρος και εξήγησε: «Ξέρουμε ότι θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από όλους μας για να έρθει η νίκη και αυτό ακριβώς είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε στο γήπεδο. Με την ομαδική δουλειά, την προσήλωση στο στόχο και κάνοντας αυτά που μας έχει πει ο προπονητής μας πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη επί του Παναθηναϊκού και αυτό ακριβώς πρέπει να κάνουμε και τώρα».

Σχετικά άρθρα