Ευκαιρία κορυφής για Ολυμπιακό

Η 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας ολοκληρώνεται σήμερα με τη διεξαγωγή των υπόλοιπων πέντε αναμετρήσεων, που περιλαμβάνει αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια.
Η αυλαία, όπως πάντα, ανοίγει στις 15:00 με το ντέρμπι της Δυτικής Ελλάδας, όπου ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί στο Αγρίνιο τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε μία μάχη για την 5η θέση της κατάταξης. Στις 17:15 αρχίζει η κρίσιμη αναμέτρηση του ΟΦΗ με την Κέρκυρα στην οποία και οι δύο ομάδες αναζητούν τους βαθμούς για να ξεφύγουν από την ζώνη του υποβιβασμού. Την ίδια ώρα στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός θα φιλοξενήσει τον παραπαίοντα Ατρόμητο, που προέρχεται από τη βαριά ήττα στο Κύπελλο (0-3) απέναντι στην ΑΕΚ.
Σαφώς πιο εύκολο έργο, θεωρητικά, αναμένεται να έχει ο Παναθηναϊκός, που θα υποδεχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τον Εργοτέλη και χρειάζεται απαραίτητα τους τρεις βαθμούς για να ξαναβρεθεί στην τρίτη θέση, στην οποία εδρεύει από χθες ο εντυπωσιακός Αστέρας Τρίπολης.
Τέλος στις 19:30 ο Ολυμπιακός έχει τη μεγάλη ευκαιρία να πιάσει κορυφή μετά την ήττα που γνώρισε χθες στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ. Η Ξάνθη όμως στην έδρα της είναι πολύ δυνατή, κάτι που έχει αποδείξει με τον δικέφαλο του Βορρά και τον Παναθηναϊκό που τους φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ. 
Με τον Βίτορ Περέιρα να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο, η πειραϊκή ομάδα θα πρέπει να εμφανιστεί πολύ σοβαρή και συγκεντρωμένη στα Πηγάδια, αφού η ομάδα του Ράσβαν Λουτσέσκου δεν αστειεύεται και αν βρει χώρο για αντεπιθέσεις μπορεί να κάνει ζημιά στον Ολυμπιακό με τους γρήγορους παίκτες που διαθέτει.
Το πρόγραμμα:
15:00 Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα 
17:15 ΟΦΗ-Κέρκυρα              
17:15 Παναθηναϊκός-Εργοτέλης    
17:15 Πανθρακικός-Ατρόμητος    
19:30 Ξάνθη-Ολυμπιακός  
 

Σχετικά άρθρα