Με το βλέμμα στη Βέροια η Ξάνθη

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ανήκει στο παρελθόν για τη Ξάνθη που με τους 25 βαθμούς συγκομιδής στην λήξη του α’ γύρου κοιτάζει με φιλοδοξίες το δεύτερο κομμάτι του πρωταθλήματος.

Τα συνεχή παιχνίδια δεν επιτρέπουν χαλάρωση και ήδη στην ακριτική ομάδα ξεκίνησαν τη δουλειά ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με αντίπαλο την Βέροια. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον Ολυμπιακό ακολούθησαν ασκήσεις αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα που περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων.

Στις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου επιστρέφει ο Γουάλας που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω κίτρινων καρτών ενώ αντίθετα ο Ρουμάνος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει τις υπηρεσίες των Κώστα Φλίσκα και Μανώλη Μπέρτου που είχαν δηλωθεί να εκτίσουν την δική τους ποινή στο παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής κόντρα στη Βέροια, την Τετάρτη. 

Τέσσερις κίτρινες συμπλήρωσε χθες και ο Δήμος Μπαξεβανίδης που δηλώθηκε να απουσιάσει από το παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Κέρκυρα. Το πρόγραμμα της θεραπείας του συνέχισε ο Αντώνης Ράνος.

Σχετικά άρθρα