Οβερ από Ισπανία και Αγγλία

100. ΜΠΑΣΤΙΑ-ΡΕΝ goal 1.75
Με την ψυχολογία στο μάξιμουμ η γηπεδούχος μετά από την εμφατική νίκη και μάλιστα με ανατροπή κόντρα στην Παρί. Δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση άλλωστε εκτός από το 4-2 επί των Παριζιάνων προχώρησε και στο Κύπελλο με το 2-0 κόντρα στη Λιλ. Σκοράρει με ευκολία μετά την αλλαγή συστήματος σε 3-5-2 από τον τεχνικό Πρεντάν ο οποίος αναμένευαι να φρεσκάρει την ενδεκάδα απόψε. Η Ρεν αναζητά την Ευρωπαϊκή έξοδο και βέβαια το Λιγκ Καπ είναι πολύ πιό σύντομος δρόμος από τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος. Εδωσε τέλος στις τρείς διαδοχικές ήττες με την ισοπαλία που πήρε στην έδρα της Εβιάν το περασμένο Σάββατο. Σκοράρει και αυτή με σχετική άνεση ενώ στον προηγούμενο γύρο της διοργάνωσης απέκλεισε την Κρετέιγ με 1-0. Περιμένω γκολ και από τις δύο ομάδες.
 
102. ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΟΒΕΡ 1.80
Αγώνας ρεβάνς ων δύο ομάδων μετά το 2-1 των “νυχτερίδων” την περασμένη Τετάρτη στο Μεστάγια. Οι Καταλανοί έδειξαν στο πρώτο ματς ότι θα κυνηγήσουν τη διάκριση στο θεσμό άλλωστε έχασαν αρκετές ευκαιρίες κόντρα στον αντίπαλό τους. Θα παίξει επιθετικά με ότι αυτό συνεπάγεται καθώς οι φιλοξενούμενοι είναι ομάδα που μπορεί να εκμεταλλευτεί τα όποια λάθη προκύψουν και επιπρόσθετα είναι ικανοί στην κόντρα επίθεση. Ο Πορτογάλος τχνικός της Βαλένθια Νούνο Εσπίριτο θα δώσει και πάλι ανάσες σε τρείς έως τέσσερις βασικούς καθώς βασικός στόχος του κλαμπ παραμένει η τέταρτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ. Το όβερ είναι πολύ πιθανό και από την παράδοση που λέει ότι τα 10 τελευταία μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας είχαν από τρία γκολ και πάνω.
 
106. ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ-ΣΚΑΝΘΡΟΠ ΟΒΕΡ 1.60
Ομάδες που έχουν έφεση στα υψηλά σκορ αμφότερες άλλωστε το αποδεικνύουν στην Λιγκ 1 Αγγλίας όπου συμμετέχουν. Στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τους 64 του Κυπέλλου Αγγλίας αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 με την Τσέστερφιλντ να προηγείται 2-0 και την φιλοξενούμενη να ισοφαρίζει ανεβάζοντας την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο. Με επιθετικό πνεύμα αναμένεται και αυτή η μονομαχία τους όπως συνήθως συμβαίνει όταν βρίσκονται απέναντι. Φέτος για το πρωτάθλημα στο ίδιο γήπεδο η ομάδα του Κουκ διέλυσε 4-1 την Σκάνθορπ. Ηταν το τέταρτο όβερ στα έξι πιό πρόσφατα μεταξύ τους από το 2010 και έπειτα.

Σχετικά άρθρα