Ξεκάθαρο μήνυμα Σαββίδη

Απόλυτα ενήμερος είναι ο Ιβάν Σαββίδης για ότι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ αν και βρίσκεται στην βάση του, στο Ροστόφ της Ρωσίας. Ο μεγαλομέτοχος βλέπει όλα τα παιχνίδια της ομάδας μέσω δορυφορικής τηλεόρασης ακόμη κι όταν δεν είναι στην Ελλάδα και έχει προσωπική άποψη για την κατάσταση που επικρατεί. Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά, πως ο Σαββίδης πήρε την απόφαση να προσλάβει στον ΠΑΟΚ τον Αγγελο Αναστασιάδη και η απόφασή του δεν έχει αλλάξει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ σε επικοινωνία που είχε με τους στενούς του συνεργάτες, έδωσε εντολή, να προχωρήσουν όλες οι μεταγραφικές υποθέσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη για τον ΠΑΟΚ. Το μήνυμα Σαββίδη, ήταν να προχωρήσει το πλάνο ενίσχυσης της ομάδας, τόσο με έναν παίκτη που μπορεί με ευχέρεια να αγωνιστεί στην αριστερή πλευρά όσο και με έναν παίκτη που αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας. Οι εξελίξεις ήδη έχουν δρομολογηθεί και ο μεγαλομέτοχος περιμένει αποτελέσματα.

Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά πως ο Σαββίδης άναψε το πράσινο φώς για να αποκτηθεί ο Κριστιάν Νομπόα και ο ίδιος ουσιαστικά έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη καθώς θα δαπανήσει ένα ποσό που ξεπερνά κατά πολύ τα 3 εκατομμύρια ευρώ (σε σύνολο 2,5 ετών) για την μεταγραφή του παικταρά από το Εκουαδόρ. Και ο ίδιος ο Σαββίδης ζητά να προχωρήσουν και οι επόμενες κινήσεις που θα ισχυροποιήσουν ακόμη περισσότερο τον ΠΑΟΚ. Το πλάνο συνεχίζεται κανονικά ενώ περιμένει αποτελέσματα από την ομάδα.

Σχετικά άρθρα