Αγγελος: «Παίξτε για τον ΠΑΟΚ»

Ο ΠΑΟΚ δίνει κρίσιμο παιχνίδι στην Λέσβο με αντίπαλο την Καλλονή το βράδυ της Τετάρτης και το μοναδικό αποτέλεσμα που προέχει για να βρει η ομάδα την ηρεμία της, είναι η νίκη. Ο Αγγελος Αναστασιάδης σε μία προσπάθειά του να τονώσει το ηθικό των παικτών του, στην ομιλία του, τόνισε πως αυτό που προέχει είναι να διορθωθούν τα λάθη που έγιναν στην Τρίπολη και να παίξουν οι παίκτες με πάθος για τον ΠΑΟΚ.

Ο Αναστασιάδης με την βοήθεια των συνεργατών του, έκαναν στους παίκτες, ανάλυση μέσω βίντεο, τις επίμαχες φάσεις του προηγούμενου αγώνα. Και έκανε σαφέστατες παρατηρήσεις στους παίκτες του για τα λάθη που έγιναν σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Ο Αναστασιάδης στις επισημάνσεις του υποστήριξε: «Παίξτε για τον ΠΑΟΚ. Είστε σε μία πολύ μεγάλη ομάδα και πρέπει να το συνειδητοποιήσετε. Δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε στην Τρίπολη. Λάθη και ατομικά και ομαδικά. Να παίξουμε σαν ομάδα, αυτό προέχει».

Ο Αναστασιάδης έκανε παρατηρήσεις σε συγκεκριμένους παίκτες για τα λάθη που έγιναν τόσο στο δεύτερο όσο και στο τρίτο γκολ που σημείωσε ο Αστέρας. Ακόμη και για την επιθετική ανάπτυξη έκανε αναφορά τονίζοντας πως πρέπει να διορθωθεί η κατάσταση άμεσα. 

Σχετικά άρθρα