«Μέσα» Μιλιάζες και Μπουσταμάντε

Έτοιμοι για την πρώτη συμμετοχή τους με τη φανέλα του Λεβαδειακού είναι οι Κάρλος Μιλιάζες και Λουίς Γκονζάλο Μπουσταμάντε (ανακοινώθηκε επίσημα νωρίτερα). Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση της Παρασκευής και συμπεριελήφθησαν από τον Σάββα Παντελίδη στην αποστολή για την αυριανή (14/1, 17:15) αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 18η αγωνιστική της Super League.

Μετά από το τέλος της προπόνησης, η οποία αφιερώθηκε στην επιθετική και αμυντική λειτουργία και στις στατικές φάσεις, ο τεχνικός των Βοιωτών ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμμετέχουν οι: Στρατηλάτης, Σηφάκης, Τσιντώτας, Νικολακάκης, Τομάς, Σκέμπης, Κώτσιος, Μάγκας, Μιλιάζες, Βούκσεβιτς, Μαχαίρας, Ρ. Γκόμες, Μιλοσάβλιεβ, Μπουσταμάντε, Παππάς, Α. Ορτέγα, Μάντζιος, Γιακουμάκης και Σοτέλο.

Η ανακοίνωση για τον Μπουσταμάντε

“Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Luis Gonzalo Bustamante. Ο Αργεντινός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο. Έχει γεννηθεί στις 11/12/1985 και έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών με επιτυχία στην Αργεντινή με τις φανέλες των Instituto, Talleres, Los Andes, Chacarita Juniors, Defensa y Justicia, στη Γαλλία με τη φανέλα της Évian, ενώ η τελευταία ομάδα στην οποία έπαιξε ήταν η All Boys. Στον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 28”.

Σχετικά άρθρα