Δυάδα από Ισπανία, Πορτογαλία

Πέρασε η βασική δυάδα το βράδυ της Κυριακής (Σεβίλλη 2-0 την Αλμερία και Βαγιαδολίδ 2-0 την Αλαβές), ενώ πήραμε τα χρήματά μας πίσω από την αναμέτρηση Γρανάδα – Σοσιεδάδ, αφού το ματς έληξε 1-1. Στο ματς που αποτύχαμε παταγωδώς ήταν το Παλεστίνο – Κομπρεσάλ (0-1). Ακόμη και τώρα πάντως, εάν συναντιούνταν εκ νέου θα επιμέναμε στο ίδιο ποντάρισμα. Χθες το βράδυ ζήσαμε μαγικές στιγμές με την αναμέτρηση Λεβάντε – Μάλαγα (3-2) για το Κύπελλο Ισπανίας. Στο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν… σβηστό 2-0 για τη Μάλαγα με την αντίπαλό της να μην έχει κάνει ούτε φάση. Στην επανάληψη κυλούσε στο ίδιο τέμπο ο αγώνας μέχρι το 70’ όπου η Λεβάντε… μεταμορφώθηκε, σημείωσε τρία γκολ (το πρώτο ήταν οφσάιντ, το τρίτο με δέκα παίκτες) και κέρδισε 3-2! Μία ομάδα η οποία έπαιζε με αλλαγές, είχε 9 ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και 13 γκολ σε 18 αγώνες, έβαλε τρία σε 20 λεπτά και κέρδισε! Τα λόγια είναι περιττά…
119     ΜΠΡΑΓΚΑ – ΑΚΑΝΤΕΜΙΚΑ 1       1,45 (Bet365)
Παιχνίδι για το Λιγκ Καπ Πορτογαλίας, θεσμός του οποίου η ύπαρξη δεν έχει λόγο, αφού δεν δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Την Μπράγκα την είχαμε ποντάρει και την προηγούμενη εβδομάδα στο Κύπελλο (7-1 την Μπελενένσες), την επιλέγουμε και τώρα. Στην έδρα της έχει μόλις 1 ήττα φέτος (0-1 από την Σπόρτινγκ στο 95’ το περασμένο Σαββατοκύριακο). Στο πρωτάθλημα μετράει 6-1-1 με 15-3 γκολ. Απέναντι στην Ακαντέμικα τρέχει σερί 8-1-1 στα τελευταία 10, ενώ παράλληλα, η αντίπαλός της έχει 9 συνεχόμενα ματς χωρίς τρίποντο και απέχει μόλις 1 βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν ασχολείται με τον θεσμό και κατεβαίνει με απουσίες.
124     ΧΕΤΑΦΕ – ΑΛΜΕΡΙΑ GOAL         2,10 (Bet365)
Επαναληπτικός αγώνας για τη φάση των «16» στο Κύπελλο Ισπανίας, το πρώτο παιχνίδι έληξε 1-1, σε περίπτωση που επαναληφθεί αυτό το σκορ θα υπάρξει παράταση και αν χρειαστούν πέναλτι. Ισοδύναμες είναι ουσιαστικά οι δύο ομάδες, ενδιαφέρονται πρωτίστως για το πρωτάθλημα όπου θα κληθούν να δώσουν μάχη για την παραμονή. Αφήνουμε την επιλογή σημείου στην άκρη και πηγαίνουμε στο goal το οποίο παρουσιάστηκε στα 6 από τα τελευταία 8 μεταξύ τους στην έδρα της Χετάφε. Επίσης, η γηπεδούχος το παρουσίασε στα 2 από τα προηγούμενα 3 παιχνίδια στον θεσμό και η φιλοξενούμενη και στα 3!
 
 
 
 

Σχετικά άρθρα