Φενερμπαχτσέ Ούλκερ – Ολυμπιακός στα κανάλια Novasports!

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου, 20:00 Novasports 2 και Novasports 2 HD
 
 
Η νέα αναμέτρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ως προπονητής της Φενερμπαχτσέ Ούλκερ κόντρα στον Ολυμπιακό είναι μόνο στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου στις 20:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, τον αγώνα των «ερυθρόλευκων» με την τουρκική ομάδα για την 3η αγωνιστική του Top-16 της Euroleague Basketball. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Νικήτας Αυγουλής. Το παιχνίδι θα καλυφθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και σε ηχητική μετάδοση από το Novasports.gr.
 
Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, εκτός από τον αγώνα του Ολυμπιακού, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και άλλους αγώνες με μεγάλο ενδιαφέρον. Στην Κωνσταντινούπολη, η Αναντόλου Εφές θα υποδεχθεί την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ στο Βερολίνο η Άλμπα θα αναμετρηθεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στο Τελ Αβιβ, σ’ ένα μεγάλο ντέρμπι, η Μακάμπι Ελέκτρα θα κοντραριστεί με τη Μπαρτσελόνα, ενώ η Λαμποράλ Κούτσα θα υποδεχθεί τη Νίζνι. Τέλος, στο Βελιγράδι, ο Ερυθρός Αστέρας θα υποδεχθεί τη Γαλατασαράι και στη Μάλαγα, η Ουνικάχα την Αρμάνι Μιλάνο.  
 
Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, η εκπομπή «Super Euroleague» με το Γιώργο Συρίγο και την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους, θα αναλύσει την αγωνιστική δράση, με πλούσια ρεπορτάζ και αποκλειστικές συνεντεύξεις. Η «Super Euroleague» την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου θα μεταδοθεί στις 23:30 από το Novasports 2 και Novasports 2 HD και την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου στις 23:45 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD.
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων στα κανάλια Novasports έχει ως εξής:
 
Πέμπτη 15 Ιανουαρίου
20:30 Αναντόλου Εφές – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα από το Novasports 4
21:05 Μακάμπι Ελέκτρα – Μπαρτσελόνα, σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και audio από το Novasports.gr
21:15 Άλμπα Βερολίνου – Ρεάλ Μαδρίτης, σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου από το Novasports 3
23:30 Super Euroleague με το Γιώργο Συρίγο, από το Novasports 2 και Novasports 2 HD
 
Παρασκευή 16 Ιανουαρίου
20:00 Φενερμπαχτσέ Ούλκερ – Ολυμπιακός, σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και audio από το Novasports.gr
21:30 Λαμποράλ Κούτσα – Νίζνι, σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα από το Novasports 4
22:00 Ουνικάχα Μάλαγα – Αρμάνι Μιλάνο σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD
22:00 Ερυθρός Αστέρας – Γαλατασαράι, σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη από το Novasports 4
23:45 Super Euroleague με το Γιώργο Συρίγο, από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD
 
Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Σχετικά άρθρα