Ο Φουστέρ το γκολ της χρονιάς (video)

Ο Νταβίντ Φουστέρ πέτυχε το ωραιότερο γκολ του Ολυμπιακού για το 2014, σύμφωνα με το δημοψήφισμα που έγινε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.
 
Ο Ισπανός άσος είχε ισοφαρίσει με το καταπληκτικό σουτ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και αυτό το τέρμα ψήφισαν ως το ομορφότερο οι φίλοι των Πειραιωτών.
 
Το πανέμορφο τέρμα του Νταβίντ Φουστέρ κόντρα στον ΠΑΟΚ, επιλέχτηκε ως κορυφαίο με ποσοστό 66%. Το αριστοτεχνικό μονοκόμματο σουτ του Ισπανού άσου, από το ύψος της μεγάλης περιοχής, πριν η μπάλα σκάσει στο έδαφος μετά το κόρνερ του Ντομίνγκεζ, συγκέντρωσε την πλειοψηφία των προτιμήσεων
 
Ο εκ των αρχηγών του Θρύλου μίλησε στο Olympiacos TV για το συγκεκριμένο γκολ:
 
 «Όποτε κάποιος σκοράρει γκολ πάντα είναι πολύ όμορφο. Ειδικά όταν είναι ένα γκολ τόσο όμορφο, όσο ήταν αυτό απέναντι στον ΠΑΟΚ, γιατί για μένα ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή, το πως ο κόσμος αντέδρασε και πως το χάρηκε εκείνο το γκολ. Ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο.
 
Όταν βάζεις ένα τέτοιο γκολ, νιώθεις μεγάλη πώρωση γιατί εκείνη την στιγμή χάναμε και αυτό ήταν το γκολ της ισοφάρισης και θέλαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Όπως ξέρετε όλοι δεν τα καταφέραμε. Τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως θέλαμε. Υπάρχει, όμως, πάντα η ανάμνηση αυτού του ωραίου γκολ.
 
Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους που ψήφισαν το γκολ μου. Για μένα είναι πολύ σημαντικό. Όπως βλέπετε βρίσκομαι σε κατάσταση θεραπείας. Σε λίγο καιρό θα ξαναβρεθώ με τους συμπαίκτες μου, για να μπορέσω να σας προσφέρω κι άλλα γκολ. Κι αν είναι τόσο όμορφα όσο αυτό, ακόμα καλύτερα!»
 
Δείτε το γκολ και τις δηλώσεις του Ισπανού:


Σχετικά άρθρα