Παντελίδης: «Κατάθεση ψυχής οι παίκτες μου»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας Σάββας Παντελίδης, ο οποίος τόνισε ότι ελάχιστες είναι οι ομάδες που έχουν αναγκάσει τον Παναθηναϊκό να δημιουργήσει τόσες λίγες ευκαιρίες.

Αναλυτικά ο τεχνικός των Βοιωτών είπε:

«Βλέποντας κάποιος την κατοχή μπάλας του Παναθηναϊκού, θα έλεγε ότι δεν μπορούμε να πούμε ότι αδικούμαστε από το σκορ. Αλλά εάν έχει δει το ματς, νομίζω ότι θα έβλεπε πως σε κανένα άλλο ματς του ο Παναθηναϊκός δεν έκανε τόσο λίγες ευκαιρίες. Σταθήκαμε καλά αμυντικά και στο τελευταίο 25λεπτο προσπαθήσαμε να βγούμε μπροστά και τον κλείσαμε αρκετά. Δεν θυμάμαι άλλο ματς γιατί νομίζω ότι έχω δει τα περισσότερα, που ο Παναθηναϊκός να προσπαθεί να κρατάει τη μπάλα στο κόρνερ για να περάσει ο χρόνος. Βάσει της εικόνας του παιχνιδιού δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Είχαμε αρκετές απουσίες αλλά τα παιδιά που ήταν στο γήπεδο θεωρώ ότι έκαναν κατάθεση ψυχής».

Για τις ελάχιστες φάσεις που δημιούργησε ο Λεβαδειακός: «Σε κάποιες φάσεις στο τέλος νομίζω ότι θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι παραπάνω ή να προηγούμασταν με τον Μάντζιο στο πρώτο ημίχρονο. Για να τρέξεις εδώ μέσα τον Παναθηναϊκό θα πρέπει να αμυνθείς πολύ καλά. Το κάναμε. Δεν είναι εύκολο να βγούμε από την αρχή και να πιέσουμε. Θεωρούσαμε ότι στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να κρατήσουμε το μηδέν. Από τη στιγμή που δεχθήκαμε γκολ, αφήσαμε να περάσει ο χρόνος για να μην μας βρει ψηλά ο Παναθηναϊκός και μας σκοτώσει και αποφασίσαμε να ρισκάρουμε στα τελευταία λεπτά».

Σχετικά άρθρα