Δεν έφυγε και νίκησε ο ΠΑΟΚ!

Ο Άγγελος Αναστασιάδης απείλησε με αποχώρηση στο πρώτο μέρος, αλλά ο ΠΑΟΚ έμεινε στο ματς για να ανατρέψει το σκορ και να φτάσει στη νίκη στη Μυτιλήνη με 2-1! Μεγάλο παιχνίδι από Περέιρα (2 γκολ) και Ιτάνζ (απόκρουση πέναλτι)
Περισσότερα σε λίγο…
Α’ Ημίχρονο: Μόλις στο 7′ η Καλλονή έβαλε φωτιά στο ματς. Το γκολ του Καλτσά με σουτ έξω από την περιοχή (η μπάλα κόντραρε), έστειλε το μήνυμα στους φιλοξενούμενους ότι αυτή θα είναι μια δύσκολη νύχτα για τον δικέφαλο. Οι φιλοξενούμενοι με άκρως επιθετικό σχήμα προσπάθησαν να αντιδράσουν άμεσα. Μεγάλη ευκαιρία αυτή του Μακ στο 8′ την μπάλα έδιωξε ενστικτωδώς ο Χογκ αποτρέποντας την ισοφάριση.
Στο 16′ ο Τσαμπούρης εκτέλεσε φάουλ από διαγώνια θέση αλλά βρήκε τον Ιτάνζ σε ετοιμότητα, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Χουάνμα δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά από πολύ πλεονεκτική θέση με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να βρίσκεται εκτός θέσης. Ο δικέφαλος έφτασε σε δεύτερη καλή στιγμή με τον Ρατς να γυρίζει την μπάλα και τον Αθανασιάδη να μην μπορεί να μπει σωστά στην πορεία της μπάλας, ενώ στη συνέχεια το σουτ του Περέιρα μπλοκάρίστηκε.
Ο τερματοφύλακας της Καλλονής  έδιωξε στην σέντρα σουτ του Σαλπιγγίδη στο 25 και στο 37΄έγινε η φάση που άναψε φωτιές στη Μυτιλήνη. Ο Κάτσε ζήτησε φάουλ για φράγμα που δεν δόθηκε και στη συνέχεια ο Μήτσιος έβγαλε απευθείας κόκκινη στον παίκτη του ΠΑΟΚ. Κόκκινη που διακιολογείται απόλυτα καθώς το ριπλέι έπιασε τον Κάτσε να βρίζει τον διαιτητή. Ο πάγκος του ΠΑΟΚ εξεράγη με πρώτο και καλύτερο τον Άγγελο Αναστασιάδη που πρόσκαιρα προέτρεψε τους παγκίτες και τους πάικτες που έπαιζαν να φύγουν από το γήπεδο.
Η αντίδραση αηυτή “κατεστάλη” εν τη γεννέσει της από τους πιο ψύχραιμους με τον Αποστόλο Τερζή να είναι αυτός που συγκρατεί τον προπονητή του ΠΑΟΚ. Το αμτς συνεχίστηκε αλλά τα νεύρα δεν έφυγαν. Ο Μήτσιος απέβαλλε  τον τεχνικό διευθυντή του δικεφάλου, Ζήση Βρύζα, ενώ έδειξε και κίτρινη κάρτα στον Δημήτρη Παπαδόπουλο (πάγκος) για την προκλητική διαμαρτυρία. Με αυτά τα δεδομένα τελείωσε το πρώτο μέρος και ήταν εμφανές ότι ο ΠΑΟΚ είχε να ανέβει ένα βουνό στο δεύτερο μερος.

Σχετικά άρθρα