Σαλάτα με καρότο και φέτα

<div class="ingredients">
<div class="title"><strong>Συστατικά</strong></div>
</div>
<div class="text">
<ul>
<li>5 καρότα</li>
<li>150 γρ. φέτα κομμένη σε κομμάτια</li>
<li>1/4 κ.γ. κύμινο ολόκληρο</li>
<li>1/4 κ.γ σπόρους κόλιανδρο</li>
<li>1/4 κ.γ γλυκάνισο</li>
<li>ελαιόλαδο</li>
<li>χυμό απο μισό λεμόνι</li>
<li>αλάτι</li>
<li>πιπέρι</li>
</ul>
<p><strong>Μέθοδος Εκτέλεσης</strong></p>
<div class="text">
<ul>
<li>Καθαρίζουμε τα καρότα και τα βράζουμε λίγο ίσα ίσα για να μπορούμε εύκολα να τα φάμε αλλά να μην γίνουν και πολύ μαλακά. Μόλις είναι έτοιμα τα βγάζουμε με μια τρυπητή κουτάλα και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Επειτα τα κόβουμε σε κάθετες πλάγιες φέτες και τα αφήνουμε στην άκρη.
</li>
<li>Σε ένα τηγάνι που το ζεσταίνουμε καλά στη φωτιά βάζουμε ελάχιστο λάδι και σοτάρουμε τα αρωματικά για να μυρίσουν όμορφα για 1-2 λεπτά. Διορθώνουμε το αλάτι και το πιπέρι.</li>
<li>Προσθέτουμε τα καρότα σε φέτες, το χυμό λεμονιού και τα φέρνουμε 2 βόλτες.</li>
<li>

Εκτός φωτιάς ανακατεύουμε με τα κομμάτια της φέτας.</li>
<li>Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.</li>
</ul>
<div class="text">Θα μπορούσαμε ακόμα πιο υγιεινά να τρίψουμε το καρότο και να μην χρειαστεί καν βράσιμο! </div>
</div>
<div class="text"> </div>
<div class="text"> </div>
<div class="text"> </div>
<div class="text"> </div>
</div>

Σχετικά άρθρα