Ο Εθνικός στο Ζλιν για την πρώτη μάχη πρόκρισης στα προημιτελικά

Στο Ζλιν της Τσεχίας βρίσκεται η αποστολή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ύστερα από ταξίδι 12 ωρών μέσω Κωνσταντινούπολης και Βιέννης.

 
Η ομάδα του Έβρου θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου (18.00 ώρα Ελλάδας) την Φάτρα Ζλιν στον πρώτο αγώνα στη φάση των «16» του Challenge Cup. Η ελληνική ομάδα έχει στη σύνθεση της έναν πασαδόρο, τον Σταύρο Κασαμπαλή που θα είναι και ο βασικός για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου. Ο Γρηγόρης Σιδηρόπουλος δεν ταξίδεψε στην Τσεχία.
 
Ο προπονητής του Εθνικού, Σάκης Μουστακίδης δήλωσε: «Είδαμε δύο αγώνες της Ζλιν σε βίντεο. Σε σύγκριση με τις δύο προηγούμενες ομάδες που αντιμετωπίσαμε εφέτος στην ευρωπαϊκή μας πορεία είναι λίγο καλύτερη. Γενικά είναι κλασική τσεχική ομάδα με παίκτες που ξέρουν βόλεϊ και έχουν καλή τεχνική. Έχουν καλό διαγώνιο αλλά έχουν και αδυναμίες. Είναι στα μέτρα μας αν πιάσουμε καλή απόδοση. Εχουμε το αβαντάζ του δεύτερου αγώνα αλλά δεν θέλουμε να παίξουμε υπό πίεση τον δεύτερο αγώνα και για να συμβεί αυτό πρέπει να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα από τον πρώτο αγώνα. Υπάρχει κούραση από το μεγάλο ταξίδι αλλά πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε όλες τις καταστάσεις».
 

Σχετικά άρθρα