Προχωράει με Νέτο, περιμένει Άρσεναλ

Πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για τη θέση του στόπερ είναι ο Νέτο, με τις ενέργειες για την απόκτηση του Πορτογάλου αμυντικού της Ζενίτ με δανεισμό έως το καλοκαίρι και οψιόν αγοράς να είναι προχωρημένες εκ μέρους των ερυθρόλευκων. 
 
Ο Νέτο είναι η εισήγηση του Βίτορ Περέιρα και αυτόν πάει να πάρει ο Ολυμπιακός, έχοντας πάντα κάποιες εναλλακτικές περιπτώσεις στη λίστα του όπως ο Νοβαρέτι που έπαιξε βασικός με τη Λάτσιο στο χτεσινό ματς με την Τορίνο για το Κύπελλο. 
 
Οι ερυθρόλευκοι είναι σε αναμονή των αποφάσεων της Άρσεναλ για το θέμα του Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος έχει προκριθεί για τη θέση του ακραίου επιθετικού
 
Στον Ολυμπιακό υπάρχει υπομονή για τις μεταγραφές ώστε να γίνει εφικτή η απόκτηση των επιλογών που έχουν γίνει με τους καλύτερους δυνατούς όρους. 
 
Την ίδια ώρα ο Βίτορ Περέιρα ασχολείται μόνο με το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό και την πρώτη του παρουσία στον πάγκο του Ολυμπιακού στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Ο Πορτογάλος κάνει πολύ δυνατές προπονήσεις, με έμφαση στην τακτική και στη μεγαλύτερη επιθετική και αμυντική πίεση μέσα στο ματς. 
 
Από την ερχόμενη Δευτέρα ο Ολυμπιακός περιμένει στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων τον Μιλιβόγεβιτς, ο Φουστέρ θα είναι έτοιμος προς το τέλος του μήνα, ενώ ο Μποτία αργεί ακόμα και πάει για τα μέσα Φεβρουαρίου η επιστροφή του.
 
Σήμερα ο Β. Μαρινάκης, το τεχνικό τιμ και όλη η ομάδα θα επισκεφτούν μετά την προπόνηση το Ίδρυμα «Ελπίδα» στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δράσης του Ολυμπιακού.

Σχετικά άρθρα