Ο Πολυχρονίδης πέρασε στο Παγκόσμιο

Ο Νίκος Πολυχρονίδης βρέθηκε σε καλή μέρα και παρά τον έντονο συναγωνισμό κατάφερε να εξασφαλίσει την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2015 το οποίο θα γίνει στο Φάλουν της Σουηδίας. Ο Έλληνας διεθνής χιονοδρόμος κατέκτησε την 29η θέση στο άλμα, στο αγώνισμα του HS134 του 11ου COC στο μακρινό Σαπόρο (Ιαπωνίας), παίρνοντας έτσι τα ευεργετικά προνόμια που δίνονται στους πρώτους 30 της κατάταξης.
 
Ο Δραμινός αθλητής ξεκίνησε τον αγώνα του με άλμα στα 116 μέτρα. Αν και το δεύτερο άλμα του ήταν κακό, μόλις στα 81 μέτρα, είχε συγκομιδή 135,6 βαθμών που του έδωσε την πρόκριση.     
 
Ο Νίκος Πολυχρονίδης θα παραμείνει στο Σαπόρο και στις 23-25 Ιανουαρίου και θα πάρει μέρος σε αγώνες της σειράς των Παγκοσμίων Κυπέλλων.
 
● Με την γιγαντιαία τεχνική κατάβαση συνεχίζεται και ολοκληρώνεται σήμερα στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, το 1ο Κύπελλο Ελλάδος, για τα αλπικά αγωνίσματα, στις κατηγορίες Παίδων – Κορασίδων (Π1-Κ1 & Π2-Κ2). Διοργανωτές είναι οι ΕΟΣ Πατρών, ΕΟΣ Τρίπολης, ΑΧΟ Αχαΐας.
 
Η Ostracon στο πλευρό της ΕΟΧ
 
● Η εταιρεία Ostracon ξεκίνησε συνεργασία με την ΕΟΧ υποστηρίζοντας τους αθλητές με εξοπλισμό και βοηθήματα αθλητικής αποθεραπείας. Πρόκειται για τις φορητές συσκευές ηλεκτροδιέγερσης VEINOPLUS Sport και τα κορυφαία βοηθήματα μυϊκών διατάσεων και χαλάρωσης BLACKROLL τα οποία επιτρέπουν στους αθλητές να έχουν αποτελεσματική και ταχεία αποθεραπεία κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και των αγώνων.
 
Η εταιρεία Ostracon δραστηριοποιείται στο χώρο της αντιπροσώπευσης προϊόντων και λύσεων στο χώρο της φυσικής αποκατάστασης και αθλητισμού.
 
● Συνεχίζεται στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Φαλακρού, η προετοιμασία των αθλητών της χιονοσανίδας. 

Σχετικά άρθρα