Ούτε τώρα ο Άρης…

Για δεύτερο σερί ματς ο Άρης “κόλλησε” στο 0-0 και απομακρύνθηκε τρεις βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Οι “κίτρινοι” φιλοξενήθηκαν στο “Ανθή Καραγιάννη” από την Καβάλα για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος και παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε τόσο η ομάδα του Πάουλο Κάμπος όσο και οι γηπεδούχοι το “μηδέν” παρέμεινε μέχρι το φινάλε του αγώνα.
Μόλις στο 14ο λεπτό η Καβάλα έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν μετά από σέντρα – σουτ του Παππά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Καρατζιοβαλή. Η απάντηση του Άρη ήρθε στο 25′ όταν ο Καπνίδης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ. Δέκα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν εκ νέου με την κεφαλιά του Γιαννίτση όμως κανείς συμπαίκτης του δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα και η φάση πέρασε.
Πέντε λεπτά μετά από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Καβάλα έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία όταν ο Καρατζιοβαλής πραγματοποίησε τεράστια διπλή απόκρουση. Στο 56′ και στο 74′ ο Άρης απείλησε δις με τον Φερνάντες, ο οποίος δεν βρήκε στόχο με το κεφάλι. Ουσιαστικά αυτές ήταν οι τελευταίες φάσεις στο παιχνίδι και το 0-0 παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.
Ο τεχνικός του Άρη, Πάουλο Κάμπος, παρακολούθησε το ματς από την εξέδρα καθώς δεν είχε δελτίο και άδεια για να κάτσει στον πάγκο των “κίτρινων”.
Καβάλα (Ισπυριλίδης): Φυρινίδης, Σταματόπουλος (82’ Ασημάκης), Βίτλης (86’ Παπαδόπουλος Αμβ), Γκαρακλίδης (57’ Μπάτζιος), Ιορδανίδης, Γαβριηλίδης, Παππάς, Μπαρέτας, Μπρατσιάνι, Διαμαντίδης, Κανούλας.
Άρης (Κάμπος): Kαρατζιοβαλής, Γκίνο, Γιαννίτσης, Λιόλιος, Φερνάντες, Λεμονής, Πόι, Προβατίδης, Καπνίδης (90’+1 Χιντασέλι), Σουνάς (80’ Σταυρόπουλος), Παπαδόπουλος (86’ Βασιλόπουλος).
Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλοΒυζάντιο Κοκκινοχώματος – Δόξα Δράμας 0-4Πανσερραϊκός – Εθνικός Αγιονερίου 2-1Καβάλα – Άρης 0-0Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ορφέας Ελευθερούπολης 1-0Έβρος Σουφλίου – Καστοριά 3-0Θύελλα Φιλώτα – Καμπανιακός 1-0Απόλλων Αρναίας – Ηρακλής ΑμπελοκήπωνΑναγέννηση Γιαννιτσών – Άρης Ακροποτάμου 0-0Η βαθμολογία 1. Πανσερραϊκός 312. Καβάλα 293. Άρης 284. Δόξα Δράμας 235. Καμπανιακός 236. Θύελλα Φιλώτα 237. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 238. Έβρος Σουφλίου 199. Ηρακλής Αμπελοκήπων 1810. Εθνικός Αγιονερίου 1711. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 1512. Ορφέας Ελευθερούπολης 1413. Αναγέννηση Γιαννιτσών 1314. Άρης Ακροποτάμου 1315. Απόλλων Αρναίας 816. Καστοριά 6Επόμενη αγωνιστική (15η, 28/01):Άρης-Ορφέας ΕλευθερούποληςΚαστοριά-ΚαβάλαΚαμπανιακός-Εθνικός ΑλεξανδρούποληςΕθνικός Αγιονερίου-Έβρος ΣουφλίουΗρακλής Αμπελοκήπων-Θύελλα ΦιλώταΔόξα Δράμας-ΠανσερραϊκόςΆρης Ακροποτάμου-Απόλλων ΑρναίαςΑναγέννηση Γιαννιτσών-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

Σχετικά άρθρα