Εύκολα η Παναχαϊκή, σαρωτικός Απόλλωνας

Η Παναχαϊκή επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από τα Χανιά και επικράτηση του Αχαρναϊκού στην Πάτρα με 2-0 στο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής της Football League.
Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτερη καθ’ όλη τη διάκρεια του παιχνιδιού, επέβαλλαν τον ρυθμό τους και στο 25′ με τον Στεργίδη στην κόντρα άνοιξαν το σκορ. Στο 36′ Ο Ζλατκόφσκι κέρδισε όλες τις κόντρες και με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το τελικό 2-0. Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό ήταν ίδιο. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού είχε την κατοχή απειλούσε κατά διαστήματα χωρίς όμως να πετύχει κάποιο άλλο τέρμα.
Η Παναχαϊκή παραμένει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του Νότιου ομίλου πίσω από την ΑΕΚ.
Παναχαϊκή (Δημήτρης Σπανός): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Κάργας, Άλμπι, Αναστασόπουλος, Χαρτσιάς (59′ Φουρλάνος), Στεργίδης, Μαρουκάκης (87’ Μασούρας), Μπαλού (77’ Χούσα), Ζλατκόφσκι.
Αχαρναϊκός (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Εμέκα, Ιορδανίδης, Νιάρος, Ζώνας, Γιέσιτς, Παπατόλιος (57′ Καλαμιώτης), Ιωαννίδης, Ταμπάκης (81’ Ατανάσοφ), Καλογερόπουλος (75’ Σκαθαρούδης), Μωυσιάδης.
Απόλλων – Ερμινοδίνα 4-2
Από την άλλη μεριά ο Απόλλωνας πήρε τη νίκη με 4-2 κόντρα στην Ερμιονίδα και έφτασε τους 26 βαθμούς και παραμένουν στην 4η θέση.
Ο Πάολο Φαρινόλα στο 32′ άνοιξε το σκορ για τον Απόλλωνα και στο 43′ ο Κυβελίδης μετά από λάθος της άμυνας της Ερμιονίδας γράφει το 2-0. Στο 52′ Ο Παπανικολάου μειώνει προσορινά για την Ερμιονίδα μετά από πάσα του Όμο, αλλά η απάντηση ήταν άμεση. Στο 59′ ο Βάντερσον με σουτ μέσα από την περιοχή κάνει το 3-1 ενώ ο Κυβελίδης στο 72′ μετά από σέντρα του Φαρινόλα στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Πονηρού για το 4-1. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Κουτσοσπύρος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σβόγιτς.
Απόλλων Σμύρνης: Πίτκας, Ψιάνος, Γκόλιας, Κύργιας, Κοτσώνης, Ηρακλής, Λαγός, Φαρινόλα, Βάντερσον, Καραδέμητρος, Κυβελίδης.
Ερμιονίδα: Πονηρός, Παπανικολάου, Συμελίδης, Ιασωνίδης, Β. Γεωργίου, Τούτοριτς, Όμο, Ταπέ, Τσακόν, Παβίσεβιτς, Κουτσοσπύρος.
Αποτελέσματα 13ης αγωνιστικής:
Νότιος Όμιλος
Επισκοπή – Χανιά 0-1Καλλιθέα – Πανηλειακός 3-0Παναχαϊκή – Αχαρναϊκός 2-0Παναιγιάλειος – Φωστήρας 2-0Απόλλων – Ερμιονίδα 4-2Άλιμος – ΑΕΚ (18:00)
Βόρειος Όμιλος
ΑΕΛ – Ηρακλής 0-1Αγροτικός Αστ. – Απόλλων Καλαμαριάς 1-1Φωκικός – Αιγιανιακός 0-0Εθνικός Σερρών – Τύρναβος 0-1Πιερικός – Ζάκυνθος 1-1Ολυμπιακός Βόλου – Αναγ. Καρδίτσας (18:00)

Σχετικά άρθρα