Ξύπνησαν άσχημες μνήμες στο Εθνικός-Ηρόδοτος (photos)

Σε τεταμένο και συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε η αναμέτρηση μεταξύ του Εθνικού και του Ηρόδοτου για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Η ατμόσφαιρα ήταν “βαριά” πριν την έναρξη, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα στο Μοσχάτο λόγω του θανάτου του Κώστα Κατσούλη στα επεισόδια που σημειώθηκαν στο ματς του πρώτου γύρου στην Κρήτη.
Η αναμέτρηση διεξήχθη υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με το τελευταίο σφύριγμα υπήρξε ένταση όταν η αποστολή του Ηρόδοτου κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια ενώ το πούλμαν της ομάδας αποχώρησε με αστυνομική συνοδεία ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δέχτηκε πέτρες.
Σχεδόν όλοι οι τοίχοι περιμετρικά του γηπέδου είχαν γραμμένα συνθήματα κατά του Ηρόδοτου με πιο χαρακτηριστικό το “14/9/14 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ”, ενώ δεν έλειψαν και οι αναφορές σε “ΦΟΝΙΑΔΕΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΖΕΙ”. Λίγο πριν τη σέντρα οι φίλοι του Εθνικού μοίρασαν αφίσα με την φωτογραφία του Κώστα Κατσούλη ενώ ένα μεγάλο πόστερ το οποίο κρατούσαν φίλοι του Εθνικού έκανε το γύρο του γηπέδου. Αξίζει να σημειωθεί πως στις εξέδρες υπήρχαν και μαύρες σημαίες λόγω πένθους.
Για την ιστορία το ματς έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1.

Σχετικά άρθρα