Παντελίδης: «Αντιδράσαμε, έχουμε μέταλλο»

Δεν θα μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένος ο προπονητής του Λεβαδειακού, Σάββας Παντελίδης, μετά την εμφατική νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης στη Λιβαδειά με 3-1.
Ο Έλληνας τεχνικός, αφού έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, είπε πως η ομάδα έχει μέταλλο. Μίλησε ακόμα για την ενδεχόμενη μεταγραφή του Κοντοέ λέγοντας πως ενδιαφέρει η περίπτωση του, ενώ ρωτήθηκε για τους Μιλιάζες και Μπουσταμάντε.
«Θεωρώ πως πρέπει να δοθούν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την αντίδραση που έδειξαν αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Δεν είναι εύκολο να γυρίσεις τέτοια παιχνίδια απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους. Όταν βρεθείς πίσω στο σκορ και έτσι όπως είσαι βαθμολογικά νομίζεις ότι σκοτεινιάζει όλο το γήπεδο. Αποδείξαμε όμως με την αντίδρασή μας ότι αυτή η ομάδα έχει μέταλλο. Βέβαια ευτυχήσαμε να ισοφαρίσουμε γρήγορα και όταν στην επανάληψη μπήκαμε μπροστά στο σκορ νομίζω ότι ήταν δύσκολο πλέον να αφήναμε τον αντίπαλο να αντιδράσει. Αν ήμασταν πιο ήρεμοι περισσότερο βαθμολογικά πιστεύω ότι το σκορ στο β’ μέρος θα έπαιρνε μεγαλύτερες διαστάσεις.
Θέλω επίσης για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω τον κόσμο για την αμέριστη συμπαράσταση που μας έδειξε. Τώρα πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω γιατί σίγουρα είμαστε ακόμα χαμηλά και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και καλύτερα για να φέρουμε την ομάδα εκεί που αξίζει», είπε αρχικά ο Παντελίδης. 
Για ενδεχόμενη μεταγραφή και Κοντοέ: «Είναι μέσα στις προθέσεις μας για μια ενίσχυση στην δεξιά πλευρά. Ο Κοντοές είναι ένας από τους παίκτες που εξετάζουμε και αφού τον εξετάζουμε σίγουρα είναι και καλή περίπτωση».
Για Μιλιάζες και Μπουσταμάντε: «Ο Μιλιάζες είναι ένας παίκτης με περίσσια ποιότητα που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος και μάλιστα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το ζητούμενο ήταν να τον βάλουμε στη λειτουργία της ομάδας όπως και έγινε. Ο Μπουσταμάντε είναι ένας παίκτης με ποιότητα και εξυπνάδα. Αλλά δεν θα πρέπει από νωρίς να τον βάζαμε στα βαθιά».
Για την απουσία του Κονέ: «Ο Κονέ αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα αφού έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του. Δεν έχει επιστρέψει ακόμα και θα δούμε για την περίπτωσή του».

Σχετικά άρθρα