Βόμβα στο πατρικό Κύπριου διαιτητή

Έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού υψηλής ισχύος σημειώθηκε την Κυριακή το βράδυ έξω από την οικία 60χρονης μητέρας διαιτητή στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αστυνομίας, ο μηχανισμός τοποθετήθηκε έξω από την οικία της 60χρονης και από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό της οικίας.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.


Με ανακοίνωσή της η Κυπριακή Ομοσπονδία καταδικάζει την ενέργεια και παράλληλα εκφράζει τη συμπάθειά της στην οικογένεια του διαιτητή Μούσκου. 
 
Η ανακοίνωση:
 
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο και εκφράζει τον αποτροπιασμό της για την εξαιρετικά άνανδρη ενέργεια της ρίψης εκρηκτικού μηχανισμού μεγάλης ισχύος  έξω από την οικία της μητέρας του διαιτητή μας Θωμά Μούσκου.
 
Τέτοιες τρομοκρατικές ενέργειες βάζουν σε άμεσο κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και πλήττουν το σύνολο της οικογένειας του ποδοσφαίρου μας αλλά και της ίδιας της κοινωνία μας.
 
Η ΚΟΠ εκφράζει τη συμπάθεια και τη συμπαράσταση της προς την οικογένεια του Μούσκου και καλεί την αστυνομία να προχωρήσει το συντομότερο δυνατό στην εξιχνίαση της υπόθεσης οδηγώντας τους ενόχους ενώπιον της δικαιοσύνης.

Σχετικά άρθρα