Κάμπος: «Στο τέλος θα χαμογελάσουμε»

Την πίστη του ότι ο Άρης θα πανηγυρίσει την άνοδο στη Football League εξέφρασε ο Πάουλο Κάμπος. Ο τεχνικός των “κίτρινων” αναφέρθηκε στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας, στο γεγονός ότι δεν μπόρεσε να καθίσει στον πάγκο στη χθεσινή αναμέτρηση με την Καβάλα αλλά και στο ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης.
Οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου προπονητή στο ραδιοφωνικό σταθμό “Libero”:
 
Για την ισοπαλία με την Καβάλα: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με δύο ομάδες οι οποίες πρωταγωνιστούν και διεκδικούν την άνοδο. Θέλαμε τη νίκη, αλλά το σημαντικό είναι να μην χάσουμε. Έχουμε Καβάλα και Πανσερραϊκό στην έδρα και θα προσπαθήσουμε για τη νίκη, ώστε να τις ξεπεράσουμε».Για το αν ο Άρης θα μπορούσε να φύγει με τη νίκη από την Καβάλα, βάσει των ευκαιριών που είχε: «Θα μπορούσαμε να είχαμε κάτι παραπάνω χτες (18/1) λόγω των ευκαιριών από τις στημένες φάσεις. Αλλά στο τέλος και η ισοπαλία είναι καλή για εμάς, από τη στιγμή που έχουμε την Καβάλα στην έδρα μας».
Για το γεγονός ότι ο Άρης δεν μπόρεσε να απειλήσει, πέρα από τις στημένες φάσεις: «Με προβλημάτισε αυτό και ελπίζω να μπορέσουμε μέσα στις επόμενες μέρες να διορθώσουμε κάποια πράγματα».
Για το ότι δεν μπόρεσε χτες (18/1) να καθίσει στον πάγκο της ομάδας: «Ήταν κάτι που μας εκνεύρισε, αλλά εγώ προσπάθησα να είμαι ήρεμος για να αντιμετωπίσω το παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο. Έχω δουλέψει σε τόσες χώρες, πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Σήμερα θα μάθω περισσότερα. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορώ να καθίσω στον πάγκο, από τη στιγμή που έχω όλα τα απαραίτητα έγγραφα».
Για το αν είχε ενημερωθεί σχετικά από την προηγούμενη διοίκηση: «Δεν είχα κάποια ενημέρωση από την προηγούμενη διοίκηση. Εγώ έδωσα όλα τα χαρτιά που μου ζητούσαν. Με την καινούργια διοίκηση ενημερώθηκα την προηγούμενη εβδομάδα ότι υπήρχε ένα θέμα. Έδωσα ξανά όλα τα χαρτιά, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δηλωνόμουν ως μεταφραστής».
Για τη σχέση του με τη διοίκηση, στην οποία αναφέρθηκε χτες (18/1) και τα όσα ακούστηκαν τον τελευταίο καιρό: «Ήθελα να μιλήσω για αυτό το θέμα. Έχω μία πολύ καλή και επαγγελματική σχέση με την νέα διοίκηση, όπως και με την προηγούμενη. Θέλουμε το καλύτερο για τον Άρη. Ήθελα να εκφράσω αυτό το γεγονός. Όταν είχαμε ραντεβού, βρεθήκαμε. Η σχέση μας είναι πολύ καλή και ελπίζω να συνεχίσει έτσι».
Για τις μεταγραφές: «Οι επιλογές που έχουμε κάνει μέχρι τώρα είναι πολύ καλές. Γνωρίζω τους Γκαέλ και Σανιά, ενώ οι Γεωργιάδης και Καλογέρης είναι γνωστά ονόματα στην Ελλάδα. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να βγουν τα δελτία τους και να μπορέσουν να βοηθήσουν. Θα ψάξουμε φυσικά και άλλους παίκτες, ώστε να έχουμε περισσότερες λύσεις».
Για το θέμα απόκτησης ενός επιθετικού: «Θα ήταν ιδανικό να πάρουμε έναν επιθετικό, όπως και έναν αμυντικό».
Για τον δεύτερο γύρο και αν ο Άρης θα δυσκολευτεί να επιστρέψει στην 1η θέση: «Έχω δει όλες τις ομάδες. Τρεις ξεχωρίζουν. Με τις μεταγραφές ελπίζουμε να δυναμώσει το ρόστερ, αλλά οι παίκτες που έρχονται, είναι για να κάνουν τον Άρη πιο δυνατό. Θέλω να έχω ένα δυνατό σύνολο, με όλους τους παίκτες έτοιμους για να παίξουν».
Για το αν θα επιτευχθεί τελικά ο στόχος της ανόδου: «Αυτός είναι ο μοναδικός μας στόχος. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που θέλουμε. Έχουμε καλή ομάδα, αλλά τα πάντα κρίνονται μέσα στο γήπεδο. Εμείς θα συνεχίσουμε τη δουλειά και με τη βοήθεια της διοίκησης, στο τέλος θα χαμογελάσουμε».
Για το αν έχει όλα όσα χρειάζεται από πλευράς διοίκηση για να δουλέψει με την ομάδα: «Τα πράγματα είναι καλύτερα. Η διοίκηση προσπαθεί να διορθώσει ό,τι ήταν λάθος στην ομάδα και τα πράγματα θα γίνουν ακόμα καλύτερα».

Σχετικά άρθρα