Βλάχος: «Κρίνεται η πρόκριση»

Την Ουγγαρία, πρωταθλήτρια κόσμου στο τελευταίο Παγκόσμιο πρωτάθλημα (Βαρκελώνη 2013), αντιμετωπίζει αύριο (20/01) βράδυ (19:00) η Εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών στο Εθνικό Κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά, για την 3η αγωνιστική του Α’ προκριματικού ομίλου Ευρώπης στο World League.
Για τον ομοσπονδιακό μας τεχνικό, Θόδωρο Βλάχο, το αυριανό παιχνίδι αποτελεί και το πρώτο του με την Εθνική μας ομάδα, την τεχνική ηγεσία της οποίας ανέλαβε λίγο πριν τη δύση του 2014.
Στις δηλώσεις του, για την αυριανή αναμέτρηση με τους Παγκόσμιους πρωταθλητές, επισημαίνει αφενός την σπουδαιότητα που έχει από βαθμολογικής πλευράς, αλλά και τα «θέλω» του, στο ντεμπούτο του στην Εθνική ομάδα.
«Σ’ αυτό το ματς ξέρουμε ότι κρίνεται σε μεγάλο βαθμό η υπόθεση πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης, κάτι που ασφαλώς και μας ενδιαφέρει και το έχουμε στο μυαλό μας.
Η Ουγγαρία σίγουρα είναι μεγάλος αντίπαλος, όλοι το ξέρουμε αυτό, αλλά εκείνο που μετράει είναι πως εμείς θα παρουσιαστούμε στο παιχνίδι.
Θα ήμουν ευχαριστημένος αν εμείς καταφέρουμε να έχουμε πολύ καλό ρυθμό στο παιχνίδι, κάτι που δεν το βλέπουμε τελευταία και σε επίπεδο σωματείων. Βέβαια οι κανονισμοί με το 25άρι τερέν αλλάζουν τα δεδομένα και υπάρχει πάντα ο κίνδυνος η Ουγγαρία να μας παρασύρει στο δικό της ρυθμό. Εμείς, θα προσπαθήσουμε για το αντίθετο».
Η Βαθμολογία στον Α’ Όμιλο:

Ουγγαρία     33-16     6

………………………………………………..
-.     ΕΛΛΑΔΑ             31-18     6
3.    Σλοβακία            16-29     0
4.    Ρουμανία            18-35     0

Σχετικά άρθρα