Γκρανέρο: «Δεν τέλειωσε τίποτα ακόμη»

Ο Χοσέ Γκρανέρο υποστήριξε μετά την ήττα από τον Πανιώνιο με 2-1, ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη σχετικά με την υπόθεση πρόκριση για τη Βέροια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα τυπικό παιχνίδι Κυπέλλου. Είχε ρυθμό, ένταση και ευκαιρίες. Στο πρώτο ημίχρονο μου άρεσε η ομάδα μας. Θέλαμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας και πιστεύω ότι έτσι προηγηθήκαμε στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος μας πίεσε και μας έκλεισε στο δικό μας μισό. Εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του και εμείς αναγκαστήκαμε να κάνουμε τρεις αλλαγές. Η νίκη του Πανιωνίου είναι δίκαιη. Χάσαμε ένα παιχνίδι, αλλά δεν χάσαμε την πρόκριση. Είναι ανοιχτή η πρόκριση και θα παλέψουμε για αυτό τον θεσμό. Θα δώσουμε τα πάντα για να προκριθούμε».

Για τον Μπεν: «Αρχικά έχει να κάνει με το μεταγραφικό κομμάτι που υπάρχει με τον παίκτη. Είναι υπό διαπραγμάτευση το μέλλον του. Επίσης ήταν πολύ κουρασμένος από τα συνεχή παιχνίδια. Θα θέλαμε να ξεκαθαρίσει όσο πιο άμεσα γίνεται το μέλλον του Μπεν και για το καλό της ομάδας και του ίδιου».

Σχετικά άρθρα