Προπονητικό κέντρο και στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ!

Την αφορμή για την σημαντική ανακοίνωση της δημιουργίας προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, αποτέλεσε η εκδήλωση κοπής της πίτας στην Ακαδημία ΠΑΟΚ Cosmos Club FC στον Κολωνό. Στο ραντεβού των ανθρώπων της συνεργαζόμενης με τον ΠΑΟΚ Ακαδημίας και του διευθυντή των Τμημάτων Υποδομής του Δικεφάλου Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο, σφραγίστηκε η συμφωνία για την λειτουργία του πρώτου προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ στην Αθήνα και του όγδοου ανά την επικράτεια.

Στην ομιλία του, στην εκδήλωση που έγινε στις 19.1.2015, ο κ. Πουρλιοτόπουλος είπε ότι από τον προσεχή Μάρτιο, στις εγκαταστάσεις του Cosmos Club στον Κολωνό, θα λειτουργεί ένα ακόμα προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ. Ενα κέντρο, που θα δώσει την δυνατότητα στους προπονητές και το τμήμα scouting των Τμημάτων Υποδομής του Δικεφάλου να δίνουν το παρόν επτά φορές ετησίως, ώστε να παρακολουθούν τις προπονήσεις και την εξέλιξη των αθλητών. Το κέντρο αφορά, φυσικά, ολόκληρη την κεντρική Ελλάδα.

Από την πλευρά του, ο υπεύθυνος της Ακαδημίας ΠΑΟΚ Cosmos Club FC Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι οι άνθρωποι της σχολής στον Κολωνό, κρατούν ψηλά τη σημαία της αγαπημένης τους ομάδας, του ΠΑΟΚ.

Η εκδήλωση επιφύλασσε, φυσικά, σπουδαία δώρα, καθώς ένας τυχερός αθλητής (οκτώ συνολικά) από κάθε ηλικιακή κατηγορία, εξασφάλισε τη δυνατότητα να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη το προσεχές διάστημα, όπου για 3-4 μέρες θα λάβει μέρος στις προπονήσεις των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ.

Σχετικά άρθρα