Ο… στίβος μάχης του ΠΑΟΚ

Την ευκαιρία να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστής σε επί μέρους τομείς έχει ο Άγγελος Αναστασιάδης, εκμεταλλευόμενος το αγωνιστικό κενό του ΠΑΟΚ εξαιτίας της αναμέτρησης με τη Νίκη Βόλου, η οποία δεν θα διεξαχθεί.

Μετά τις πρωινές εργομετρικές εξετάσεις, το απόγευμα της Τετάρτης το πρόγραμμα περιελάμβανε τρέξιμο σε υψηλότερη ένταση. Οι “ασπρόμαυροι” δούλεψαν σε σπριντ, άλματα, ταχυδύναμη, εκρηκτικότητα, αντοχή στην μέσα από μια σειρά ασκήσεων που θύμιζαν… στίβο μάχης.

Ο Ράζβαν Ρατς ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα λόγω της σύσπασης στον τετρακέφαλο κι ο Γιώργος Κατσικάς έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία προκειμένου να ξεκουράσει το πόδι του. Ο Αλέξανδρος Τζιόλης υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία στην περιοχή των προσαγωγών, των λοξών κοιλιακών, της μέσης και της βουβωνικής χώρας προκειμένου να είναι ενδελεχής έλεγχος του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί τον τελευταίο χρονικό διάστημα. Το ευχάριστο για τον διεθνή μέσο του ΠΑΟΚ είναι πως τα αποτελέσματα ήταν καθαρά, ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις και δεν είναι ακόμα έτοιμος να επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Μαγνητική έκανε και ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, ο οποίος ετοιμάζεται σταδιακά να ενσωματωθεί ξανά με την υπόλοιπη ομάδα ενώ ο Παναγιώτης Γλύκος συνεχίζει πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η προπόνηση της Πέμπτης (22.01) θα πραγματοποιηθεί στις 17:30 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα δειπνήσουν στον τέταρτο όροφο της Τούμπας και θα κόψουν την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Σχετικά άρθρα