Δέλλας: «Γιατί όχι και το Κύπελλο;»

Η ΑΕΚ έχει ξεκάθαρους στόχους από την αρχή της σεζόν. Την κατάκτηση του τίτλου και την επιστροφή της στη Super League και να πάει όσο πιο μακριά γίνεται στο Κύπελλο. Το πόσο μακριά το ξεκαθάρισε χθες στη Συνέντευξη Τύπου ο Τραϊανός Δέλλας.

«Το έχουμε ξαναπεί ότι βασικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα, αλλά στο κύπελλο θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Αν αυτό το μακριά είναι ο τελικός, ας είναι ο τελικός. Και γιατί όχι και να το πάρουμε», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του «Κολοσσού», ο οποίος σχολιάζοντας το ματς, τόνισε: «Ήρθαμε για να παίξουμε ένα ματς Κυπέλλου απέναντι σε μια πολύ οργανωμένη ομάδα. Παίχθηκε μόνο το α’ ημίχρονο. Υπάρχει και το β’, η ρεβάνς στο Ολυμπιακό στάδιο. Το αποτέλεσμα πάντως είναι θετικό. Στα πρώτα 25’ δεν μπήκαμε καλά στο γήπεδο. Ο αντίπαλος κράτησε τη μπάλα και μας πίεσε. Στο δεύτερο μέρος, μετά το γκολ που δεχθήκαμε, αλλάξαμε αγωνιστικό πρόσωπο, πετύχαμε γκολ και αν είχαμε λίγο πιο καθαρό μυαλό θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλο. Το ματς αυτό τελείωσε για εμάς. Κάναμε ένα βήμα. Αυτό που θα πρέπει τώρα να κάνουμε είναι να τελειώσουμε τη δουλειά στον επαναληπτικό».

Ερωτηθείς για το αν ο Σοϊλέδης είναι μεταγραφή του Ιανουαρίου, είπε: «Είναι ένα παιδί που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ. Δουλεύει όμως πάρα πολύ και προσπαθεί να προσαρμοστεί για να μπορέσει να αγωνιστεί με την ομάδα. Έχουμε πάρα πολλά προβλήματα, όμως το σημαντικό είναι ότι όλα τα παιδιά όσες φορές έχει χρειαστεί, μπαίνουν στο γήπεδο και ανταποκρίνονται στα καθήκοντά τους».

Όσο για το αν βλέπει αυτά τα ματς ως τεστ για τη Super League, σχολίασε: «Φυσικά και δεν τα βλέπω ως τεστ. Δεν υπάρχουν τεστ. Υπάρχουν μόνο επίσημα παιχνίδια και η ομάδα πρέπει να αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι την ποιότητά της και τη δουλειά που γίνεται στο γήπεδο».

Σχετικά άρθρα