Οδηγίες Μπόγρη σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Ο Γιώργος Μπόγρης, που από το καλοκαίρι αγωνίζεται στο ισπανικό πρωτάθλημα με την Ανδόρρα, έδωσε κάποιες συμβουλές στους «αιώνιους» για τα επερχόμενα παιχνίδια τους, με Ρεάλ και Λαμποράλ Κούτσα. 

«Ο Παναθηναϊκός πρέπει να προσέξει την… αγία τριάδα, που έχει στα γκαρντ η Ρεάλ. Πρέπει να σταματήσει τη δημιουργία του Ροντρίγκεθ, το σουτ του Φερνάντεθ και την ικανότητα του Γιουλ στο ανοιχτό γήπεδο και στο ένας εναντίον ενός. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με ενθουσιασμό, που παρουσιάζει δύο διαφορετικά πρόσωπα. Το ένα στο ΟΑΚΑ και το άλλο μακριά από αυτό. Είναι καθαρά ομάδα του προπονητή με ηγετική μορφή τον Διαμαντίδη. Οσο για τη Ρεάλ, είναι μία ομάδα με το ταλέντο και την εμπειρία να ξεχειλίζει σε όλες τις θέσεις, μία ομάδα που στο ανοιχτό γήπεδο μπορεί να σκοτώσει τους πάντες. Η Ρεάλ θεωρώ ότι αν καταφέρει να ισορροπήσει το παιχνίδι των γκαρντ με αυτό των ψηλών και μοιράσει τις επιθέσεις, τότε θα φθάσει πολύ ψηλά», τόνισε για τον Παναθηναϊκό. 

Από την άλλη πλευρά ο Μπόγρης επεσήμανε το πόσο διαφορετική ομάδα είναι η Λαμποράλ η οποία πλέον δεν έχει τον Ερτέλ στο ρόστερ της. 

«Είναι πλέον τελείως διαφορετική ομάδα η Λαμποράλ, αφού πριν βασιζόταν στον εγκεφαλικό Ερτέλ, που είχε κερδίσει τον σεβασμό από τους συμπαίκτες του και όριζε τον τρόπο παιχνιδιού. Ενώ τώρα έχει γίνει πιο πολύ ομάδα του ενός εναντίον ενός, που οι πόντοι έρχονται πιο πολύ από ατομικές ενέργειες, παρά από συνεργασίες. Αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να επιβάλει τον δικό του ρυθμό, θα έχει εύκολο βράδυ, αν όχι τότε αλλάζουν τα δεδομένα» είπε ο Μπόγρης. 

Σχετικά άρθρα