Ο Κόστα είπε «ναι» για 1,5 χρόνο, άδειασε την Σπόρτινγκ

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει με τις κινήσεις του ΠΑΟΚ. Έχουμε και λέμε. Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Νομπόα πριν από αρκετές ημέρες. Ο Νομπόα αρνήθηκε πρόταση της Σεβίλλης (!) από την πριμέρα Ντιβιζιον και είπε ναι στον ΠΑΟΚ που τον έπεισε με κάθε τρόπο για συμβόλαιο 2,5 ετών.
Τώρα στο προσκήνιο, όπως αναφέραμε από χθες το απόγευμα στοpamesports.gr έρχεται για την ενίσχυση της άμυνας του ΠΑΟΚ ο Ρικάρντο Κόστα. Ο 33χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός, που σημειωτέον έχει συμμετάσχει σε τρία (!) Μουντιάλ είναι έτοιμος να έρθει για να ισχυροποιήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τα μετόπισθεν του Δικεφάλου του Βορρά. Εκεί, όπου εντοπίστηκαν σοβαρές αδυναμίες για την ομάδα, στα τελευταία παιχνίδια του πρώτου γύρου. 
Αυτός ο σούπερ παίκτης που έχει κάνει καριέρα στην Βολφσμπουργκ, την Βαλένθια, την Πόρτο και πρόσφατα στο Κατάρ (από το οποίο.ξεμπερδεύει) λέει ναι στον ΠΑΟΚ και αρνείται πρόταση της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.
Για να τα λέμε όλα όμως, ο ΠΑΟΚ που ακόμη δεν έχει παίξει σε ομίλους Τσάμπιονς Λίγκ με αποτέλεσμα να μην έχει τον πακτωλό των εκατομμυρίων ως έσοδα ενώ  δεν έχει έσοδα ΚΑΙ από πωλήσεις παικτών, προχωρά στην απόκτηση του παγκοσμίου φήμης Ρικάρντο Κόστα, πολύ απλά διότι δίνει περισσότερα από την Σπόρτινγκ ! Αυτή ειναι η πολύ μεγάλη διαφορά.  
Ο δε Ρικάρντο Κόστα, όπως γράφηκε από χθες το βράδυ σε Πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης (O Jogo) έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για συμβόλαιο ενάμιση έτους. Είπε ναι και έρχεται καθώς τονίζει σε ανθρώπους του ΠΑΟΚ πως δεν θα υπάρξει κανένα εμπόδιο για την μεταγραφή του. 

Σχετικά άρθρα