Έφτασε στην Αθήνα ο Χάρα

Στην Ελλάδα έφτασε ο Φράνκο Χάρα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο Αργεντινός επιθετικός πάτησε στις 15:30 στον Ελ. Βενιζέλος εκεί που τον υποδέχθηκαν άνθρωποι της ΠΑΕ Ολυμπιακός .

Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με την Μπενφίκα και ο 26χρονος άσος περνάει ιατρικές εξετάσεις σήμερα και αύριο λογικά θα ακολουθήσει η επίσημη ανακοίνωση του Ολυμπιακού. Τις επόμενες ώρες θα έρθουν στην Αθήνα και οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή. 

Κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο ρωτούσε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού αν πληροφορίες που έχει για τον βασικό αντίπαλο της ομάδας στην Ελλάδα (σ.σ. Παναθηναϊκός) είναι σωστές κάτι το οποίο του επιβεβαίωσαν. 

Όσον αφορά την υπόθεση Νέτο το θέμα προχωράει και βρίσκεται σε καλό δρόμο και τις επόμενες δύο ημέρες θα έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία. Ο Νέτο αποτελεί τον βασικό στόχο των ερυθρόλευκων ενώ θα αναζητηθεί και ένας ακραίος επιθετικός αλλά δεν βρεθεί κάτι αξιόλογο οι πρωταθλητές δεν θα προχωρήσουν σε κάποια κίνηση. 

Από τον Ολυμπιακό επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον τουρκικών ομάδων για τον Ντουρμάζ αλλά ακόμα δεν έχει γίνει κάτι, με τους ερυθρόλευκους να κρατούν στάση αναμονής. 

Όπως συνηθίζει το τελευταίο χρονικό διάστημα στα εκτός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, θα είναι και στην Κρήτη για την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ

Τέλος οι αποφάσεις για δανεισμούς και παραχωρήσεις ποδοσφαιριστών θα ληφθούν την επόμενη εβδομάδα και όπως έχει αναφέρει το pamesports τις προηγούμενες ημέρες θα παραχωρηθούν οι Γκαζαριάν και Μπονγκ ενώ δανεικοί θα δοθούν οι Ολαϊτάν , Ιμπραϊμ και Πελέ

Σχετικά άρθρα