Θετικός ο Νομπόα στη «φιλική» ισοπαλία του ΠΑΟΚ

Ισόπαλος με σκορ 1-1 έληξε ο φιλικός αγώνας ετοιμότητας του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μλάντοστ Λουκάνι. Ο Άγγελος Αναστασιάδης είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αρκετά ματς στα πόδια τους προκειμένου να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάστασή τους. Στα θετικά για τον τεχνικό του “Δικεφάλου” η συμμετοχή του Κριστιάν Νομπόα σε ολόκληρο το ματς. Μάλιστα, ο άσος από το Εκουαδόρ ήταν ο και δημιουργός του γκολ του ΠΑΟΚ, το οποίο πέτυχε με κεφαλιά ο Κουλούρης στο 8′. Καλή ήταν και η παρουσία του Σωτήρη Παπαγιαννόπουλου, ο οποίος βοήθησε τόσο ανασταλτικά όσο και στην ανάπτυξη . Η ομάδα από τη Σερβία κατάφερε να ισοφαρίσει ουσιαστικά στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε όταν στο 86′ ο Γιοβάνοβιτς έφυγε στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ και νίκησε τον Κουτογλίδη.

Η κριτική για Παπαγιαννόπουλο και Νομπόα από το paokfc.gr

Ο Παπαγιαννόπουλος ήταν σταθερός ανασταλτικά, ενώ βοηθούσε και στην ανάπτυξη της ομάδας από πίσω ανεβαίνοντας όποτε είχε την ευκαιρία. Ο Νομπόα παρότι από πλευράς φυσικής κατάστασης δεν είναι ακόμα στο 100% έδινε μια ηρεμία στο χώρο του κέντρου μοιράζοντας το παιχνίδι, έδωσε την ασίστ , είχε άλλη μια πολύ καλή κάθετη πάσα στο δεύτερο ημίχρονο πήρε πρωτοβουλίες κι έδειξε πως μπορεί με το παιχνίδι του να προσθέσει στοιχεία που έλειπαν από την ομάδα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ (50’ Κουτογλίδης), Ρατς (46’ Ποζατζίδης), Παπαγιαννόπουλος, Πούγγουρας, Κίτσιου (72’ Σκόνδρας), Νομπόα, Κάτσε , Μαντούρο , Πόζογλου (46’ Κωνσταντινίδης), Σαββίδης (79’ Κούστα), Κουλούρης (79’ Τσολακίδης)

Μλάντοστ: Κρζνάριτς, Τέσιτς, Νέναντιτς, Οτάσεβιτς, Γκολέμιτς, Γκάβριτς, Ραντίν (87’ Γιάγκοντιτς), Γιοβάνοβιτς (83΄Πρόντιτς), Αντάμοβιτς (89’ Αϊτσίν), Μιλοσάβλιεβιτς (90’ Γκάσιτς), Ζβιντάνοβιτς (70’ Γιοβάνοβιτς)

Σχετικά άρθρα